Sisuturundus
8. oktoober 2020, 16:42

BestSecret on nüüd ka Eestis: Nike, Guess, Michael Kors ja paljud teised tipptasemel brändid kuni 80% soodsamalt!

Kõik moe- ja veebikaubanduse austajad võivad rõõmu tunda, sest ka Eestis on nüüd võimalik tellida eksklusiivsest moekogukonnast BestSecret. Kogukond pakub enam kui 3000 rahvusvaheliselt tuntud moebrändi kuni 80% soodustusega. Valikus on näiteks Lacoste, Nike’i, Diori, Michael Korsi, Adidase, MaxMara, The North Face’i ja paljude teiste brändide tooted.

Kui sa pole veel moekogukonna boonuseid ära kasutanud, siis on alanud sügisesed allahindlused selleks kindlasti õige aeg! Mis on aga sel hooajal moes? BestSecreti moeeksperdid annavad head nõu!

Toome 10 erinevat riietust, mis vastavad fashionistade kriteeriumidele. Armastad sa mugavalt, silmapaistvalt, elegantselt või pidulikult riietuda – siit leiad head nõu!

VINTAGE LOOK

Üheks sügiseseks lemmikuks on kindlasti kampsunid ja eriti see kollane sinep, mis sulandub ideaalselt oktoobri maastikuga. Kuulsad trendiloojad ja BestSecreti fännid kombineerivad seda tavaliselt mänguliste plisseeritud seelikute ja stiilsete poolsaabastega.

LINNATŠIKK

Nahkjope on meist enamike garderoobis. Et muuta rõivastus linnatšikile sobivaks, vali sinna juurde lihtsad pastelsetes toonides T-särk ja seelik. Jalga pane klassikalised valged tossud.

MUGAV JA ÕDUS

Pehme kampsun ja teksad on vastupandamatu sügiskombinatsioon! Me kannaksime neid mugavaid riideid terve päeva… kui aga anda sellele riietusele õhtuseks ajaks veidi maitsekust, tõmba jalga kõrge kontsaga karusnahast saapad.

CASUAL LOOK

Sügis on muutunud mõeldamatuks ilma (mustade) nahkpüksteta. Ülespoole säti mõnus ja pehme kampsun. Et anda kogu komplektile rohkem särtsu, haara juurde mõni kaunis toonis moeaksessuaar. 

MUSTAD TOONID

Kui ei oska midagi selga panna, siis must toon päästab alati päeva. Sel hooajal on must aga eriti moes. Meie kliimas on sel märkimisväärne pluss – rõivastele maanduvad poripritsmed ei paista välja!

PEEN JA RAFINEERITUD

Kui varem kanti maksikleite peamiselt (kontsa)kingadega, siis nüüd on need moes ka tossudega. Uhke trükiga sirelikleit peletab sügishalli eemale, värviline vihmavari toob rõõmu ka sajusesse päeva!

ÄRINAISE LOOK

Veebipoe BestSecret moeekspertide arvates on ruuduline muster ja kõrge vöökohaga püksid parim valik minnes ärikohtumisele. Punase kõrvale sobib jumalikult smaragdroheline värv – näiteks nagu pildilolevad saapad. Kui kannad sellist outfit’i, siis pole kahtlust – komplimente saad rohkem kui üks.

MAITSEKALT DAAMILIK

Selle sügise üks armastatumaid värve on kollakaspruun – nagu on langevad lehed, mis kaunistavad asfalti. Kui valid pruuni värvi püksid, siis ülespoole sobib hästi valge elegantne pluus. Vali outfit’iga sobiv aksessuaar – olgu selleks käevõru, kaabu või maitsekas seljakott.

ROMANTILINE NÄITSIK

Habras ja romantiline naine eelistab ilmselt roosakaid ja muid pastelseid varjundeid. Ideaalselt sobiv on ka eelpool mainitud kollakaspruun. Et rõhutada oma naiselikkust, säti pähe hele peapael.

COWBOY STIIL

Miks mitte anda oma sügisesele rõivastusele särtsu kauboisaabastega? Vali sinna juurde mõnusad beežid püksid ja oliiviroheline pluus!

BestSecret.com pakub suurimat valikut rõivaid, moeaksessuaare ja kingi igale stiilile ja maitsele. Valikus on enam kui 3000 brändi. Oktoobris rõõmustatakse eriti heade hindade ja tasuta tarnega.

Kui tahad olla uudistega kursis, siis telli BestSecreti uudiskiri.

BestSecret.com on eksklusiivne moekogukond, millega igaüks liituda ei saa. Liikmelisus nõuab tavaliselt juba liikmeks oleva inimese kutset. Kuna aga kogukonnas on kohtade arv piiratud, siis on kutset keeruline saada. Kui oled aga liikmeks saanud, võid nautida fantastilist valikuid ja ülisuuri soodustusi!