Craig Breeni stiilinäide Rally Estonial.Foto: Aldo Luud
WRC
1. oktoober 2020, 18:26

Selgus Hyundai koosseis hooaja viimaseks ralliks, võimaluse saab mullune tšempion

Hyundai rallimeeskond teatas, et lisaks Ott Tänakule ja Thierry Neuville'ile stardib Belgias toimuval hooaja viimasel etapil iirlane Craig Breen. 

Iirlasel on koos kaardilugeja Paul Nagle'iga võimalik 19. - 22. novembrini toimuvaks Ieperi ralliks rahulikult valmistuda, sest nemad järgmisel nädalavahetusel Sardiinia etapil ei osale: seal saab võimaluse Dani Sordo.

Ettevalmistusena osalevad Breen ja Nagle kahel Belgias toimuval rallil: 10. - 11. oktoobrini toimuval Aarova Oudenaarde Rally'l ning 24 . - 25. oktoobrini riigi lõunaosas toimuval rallil.

Mullu, mil Ieperi ralli MM-sarja kavasse ei kuulunud - see lisandus tänavu koroonapandeemia tõttu - suutis Breen selle võita.

"Mul on väga hea meel, et Hyundai mind Ieperi rallile kutsus. Nautisin väga eelmise aasta rallit, mille ka võitsin. Toona toimus see suvel, seega tingimused võivad novembris olla küllaltki erinevad. Ma ei jõua esimest asfaldirallit tiimiga ära oodata," vahendas Breeni sõnu portaal Rallit.fi.

Iirlane on tänavu osalenud kahel MM-etapil: Rootsis sai ta seitsmenda koha, Rally Estonial tuli aga Ott Tänaku järel teisele kohale.