Foto: Microsoft / Nintendo
Esport
2. oktoober 2020, 10:44

Microsofti ja Nintendo sõprussuhe kerkis just järgmisele tasemele

Nintendo populaarne kaklusmäng „Super Smash Bros. Ultimate“ on peagi saamas järjekordse uue võitleja. Taaskord on käed löödud Microsoftiga ning selle tulemusena on järgmiseks tegelaseks kompaniile kuuluva megahiti „Minecraft“ protagonist Steve.

„Super Smash Bros. Ultimate“ eestvedaja Masahiro Sakurai rääkis, et Steve'i lisamine mängu oli pisut keeruline, kuna tema kaklusmehaanikad on teistest väga erinevad. Lisaks sellele pidid arendajad pisut ümber muutma vanemaid tasemeid, et Steve neid katki ei teeks.

Koos Steve'iga jõuavad mängu ka tegelase alternatiivsed valikud: Alex, zombi ja Enderman. Täpsemalt jagatakse infot 3. oktoobril. Millal tegelased mängu jõuavad, pole teada.


Tegemist pole esimese korraga, mil Microsoft ja Nintendo koostööd teevad. Varasemalt on „Super Smash Bros. Ultimate'i“ jõudnud nüüdseks Microsoftile kuuluva stuudio Rare tuntuimad tegelased Banjo ja Kazooie. Samuti on Nintendo hübriidkonsoolile jõudnud mitmed Microsofti endised eksklusiivid nagu „Cuphead“ ja „Ori“ seeria.