Spordivaria

Eesti naissportlaste argipäev sotsiaalmeedias: „saada alastipilte“, „tule naiseks“ ja muud kirevad pakkumised (5)

LISA KOMMENTAAR

eti3. oktoober 2020, 13:19
20 aasta pärast kirjutab Õhtuleht et enamik Eesti naissportlasi on imelikul kombel vanatüdrukud.Põhjused avalduvad selles artiklis.
ita3. oktoober 2020, 14:03
Kas vanatüdrukuks jäämise hirmus peaks igat ilalõuga armastama ja austama või? Ilusatel sporditüdrukutel on ka teisi valikuid.
Urmas3. oktoober 2020, 07:30
Teha endale sotsmeediasse konto, panna sinna üles oma elu koos piltidega ja siis öelda, et igatsugu perverte satub kontole kommenteerima. Esiteks- pole vaja oma elu avalikkuse ette tuua ja elu palju stressivabam. Teiseks- arvestades tänapäeva suundumusi, siis need ei ole sugugi perverdid, vaid erisused ja harjuge sellega ära. Erisus võib perverdiks nimetamise eest teid kohtusse anda ja kohus võib talle stressi tekitamise eest suuri summasid välja mõista.
sama arvamus3. oktoober 2020, 10:09
See oma elu on üldiselt ka oi-oi-oi, millistes piltides avalikkuse ette eksponeeritud. Mina esitaks küsimuse, et mis sunnib inimest näiteks pesus end avalikkusele omal vabal tahtel, omaenda algatusel näitama? Kas seal ei ole põhjus endas? Minuarvates on. Vaid haige inimene jagab endast poolalasti pilte omal algatusel, vabal tahtel.
no pole päris nii3. oktoober 2020, 14:00
See, et ta pilte riputab, ei tähenda veel, et tal oma arvamust olla ei tohiks või oma arvamust välja öelda ei võiks. Need vanamehed on tõesti nati naeruväärsed. Karikatuur on hea:)