LÕPUTU DRAAMA: Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala lahkuminek kütab kirgi juba enam kui aasta.Foto: maisatorppa/Instagram
WRC
3. oktoober 2020, 15:57

SÕGE ARMUDRAAMA SOOMES: skandaalne aasta, mis pööras rallilegendi elu täielikult pea peale

Eelmise aasta sügisel tõmbas Soome kõmumeedia käima sae, mis võis kaudselt lõpetada meie põhjanaabrite viimase kümnendi parima rallimehe ehk Jari-Matti Latavala karjääri.

Päeva pealt täitusid ajalehtede ja ajakirjade esiküljed Latvala ja tema kihlatu Maisa Torppa piltidega. Pealkirjad süüdistasid kordamööda mõlemat poolt. Väidetavalt oli Torppa oma kuulsat kallimat juba pool aastat petnud. Toyota tiim ei lubanud naist enam rallidel võistkonna telki ja püüdsid ses osas Latvalat vähemalt võistluste ajal keskendununa hoida. Nüüd ehk aasta hiljem avaldas Latvala elulooraamatu, kus andis kogu loole hagu veel juurde. Vahepeal juba abielluda jõudnud Torppa kaebab ekskihlatu omakorda kohtusse. Töötuks jäämise, kihluse katkemise ja muude jamade kõrval ähvardab maksuamet Latvala hoopis paljaks riisuda. Dramaatilises, skandaalses ja segases loos orienteerumisel tõttab appi Õhtuleht!

Edasi lugemiseks: