Taijo Teniste Eesti koondise särgis.Foto: Tiit Tamme
Jalgpall
7. oktoober 2020, 09:27

Norra meedia: Teniste ei kuulu enam oma senise koduklubi nimekirja

Norra meedia andmetel on Eesti jalgpallikoondislase ja tema senise tööandja Branni töösuhted lõppenud.

Sporten.com kirjutab, et 32aastast Tenistet seostati viimase üleminekuakna jooksul Aalesundiga, ent kaitsja jäi siiski Branni. Nüüdseks on eestlane aga esindusmeeskonna nimekirjast eemaldatud ja töösuhe Branniga lõppenud - nii väidab sporten.com.

„Võin kinnitada, et Taijo ei kuulu enam meie esindustiimi nimekirja, kuigi ta on olnud Brannile ustav mängija,“ vahendas portaal meeskonna peatreeneri Kåre Ingebrigtseni sõnu. „Tema perekond on nüüdseks Eestisse siirdunud ja ka Taijo võib tulevikus Eestis olla ja seal treenida, kui ta seda soovib,“ andis Ingebrigtsen mõista, et Norras Branni klubi juures eestlasel enam midagi teha pole.

Samas kirjutab sporten.com, et Teniste, kes hetkel on Eestis koondiselaagris, siirdub pärast koondisepausi tagasi Norrasse, et oma tulevikust veel rääkida.

Tartust pärit Teniste esindas Eesti kõrgliigas viimati Levadiat, kuid juba alates 2011. aastast on ta mänginud Norras. Esmalt kuulus ta pikalt Sogndali ridadesse, 2017. aastast mängib aga Branni eest. Eesti A-koondise eest on Teniste seni kirja saanud 78 mängu. Täna õhtul kohtub koondis Leeduga, pühapäeval ootab ees Rahvuste liiga mäng Põhja-Makedooniaga ja järgmisel nädalal mängitakse Armeeniaga.