Ott Tänak.Foto: Mari Luud
WRC
7. oktoober 2020, 12:53

Tänak Sardiinia ralli eel: olukord on huvitav, sest me ei tea, kui palju etappe on jäänud veel sõita

Nädalavahetusel sõidetakse WRC-sarjas Sardiinias. Ott Tänak sõnas ralli eel, et olukord on huvitav, sest koroonaviirusest räsitud maailmas pole hetkel päris kindel, mitu etappi sel aastal veel kavas on.

Sel hooajal on sõidetud viis etappi: Monte Carlos, Rootsis, Mehhikos, Eestis ja Türgis. Nädalavahetusel ootab ees Sardiinia ralli, esialgsesse kalendrisse on veel märgitud ka Belgia etapp. Samas on spekuleeritud, et kalendrisse võib lisanduda näiteks Horvaatia ralli.

Betsafe'ile antud intervjuus nentis Tänak, et olukord on segane. „Lisaetapid ei ole kuidagi meie otsustada ja meil ei õnnestu promootorit ega FIA-t selles osas ka mõjutada. Loomulikult on väga huvitav, et oleme olukorras, kus oktoobrikuus pole infot palju meil sel aastal veel etappe jäänud on, aga neist, mida teame, peame võtma kõik, mis võtta annab,“ sõnas Tänak.

Sardiinia rallile ette vaadates ütles Hyundai mees, et loodetavasti suudab ta hästi esineda. „Sardiiniat ei saa kindlasti aeglaseks ja käänuliseks ralliks pidada ning enamasti muutub ka teepinnas pärast esimest ringi abrasiivsemaks, mis annab palju pidamist juurde. Ei oska öelda, mis mulle seal sobib, aga kogemust on sealt juba omajagu kogutud,“ rääkis Tänak.

Täispikka intervjuud loe siit.