Sisuturundus
8. oktoober 2020, 16:29

Piimhappebakteril põhinev vahend on 99,9% tõhus vahend viirusega võitlemisel

Olenemata sellest, et inimesed hakkavad vaikselt „gripipaanikast“ väsima, on selge, et mingil määral on taoline maailm meie uus normaalsus. Suurem osa desinfitseerijaid haisevad nagu põrandapesuvedelik ning on kõrge alkoholisisaldusega – nüüd on aga turul midagi veidi naturaalsemat, rohelisemat ja jätkusuutlikumat. Selleks on piimhappebaasil tehtud desinfitseerija. 

Blogipere marimell on aastaid GoGoNano tooteid tarbinud ja ka uuest autohooldusvahendite seeriast enam kui vaimustuses. „Kuna elame hetkel keset teedeehitust, siis on auto pidevalt tolmukorra all. Kohe, kui lasime klaasid üle Liquid Skin sõidukikaitse vahendiga, kadus see tolmumure ära. Tolm lihtsalt libises klaasidelt maha, ka siis, kui vihma tibutas ja muidu klaasid tolmuseks ja rõvedaks jättis,“ kirjutab marimell oma blogis.

Suure plussina tooks nad välja selle, et kuigi tegemist on autohooldusvahenditega, saab neid edukalt ka mujal majapidamises kasutada. „Ja kuigi Leenu meil väga ei korista, siis on tema eriti õnnelik selle üle, et Liquid Skin (kuigi autosarjast pärinev) toode sobib ideaalselt ka dušiklaaside kaitsmiseks ja neid ei pea iga kord pärast pesu puhtaks tõmbama, sest vesi lihtsalt voolab sealt maha ja katlakivi kihti ei teki nagu varem. Hiljem saab kasutada nii auto kui dušiklaaside puhul profülaktika mõttes Multi Cleanerit, mis sisaldab lisaks puhastamisvõimele ka kaitset. Sellega saab edukalt ka teksitilipindadelt plekke eemaldada. Originaalis mõeldud jällegi autosalongi puhastamiseks, kuid sobib ka mujal kodus kasutada.“

Nagu ka kõigis teistes GoGoNano toodetes ja puhastusvahendites, ei leidu Multi-cleaneris ei PFC-d, silikooni ega ka vaha. Tänu oma 99% looduslikele koostisosadele on see biolagunev.

GoGoNano Multi-cleaner on saadaval 250 ml-ses pihustiga pudelis, see on kodumaine toode, valmistatud Eestis ning suur eelis teiste ees on kasutamislihtsus ja keskkonnasõbralikkus koos suurepärase tulemusega.

Piimhappel põhinev keskkonnasõbralik desinfitseerimisvahend

Olgu inimeste arvamused seoses koroonaga millised tahes, siis mida looduslikum on viiruste vastu võitlev toode, seda parem.  GoGoNano uut piimhappebakteril toodetud desinfitseerimisvahendit Anti-Viral on viiruste osas testitud vastavalt EN 14776 normistandarditele ja see on 99,9% + tõhususega.

„GoGoNano on kohandanud oma põhitegevusi rohelise keemia ja tehnoloogia pakkujana, et olla toeks ka koroona väljakutse ajal. Keskendume endiselt põhiväärtustele, mis mõjutavad positiivselt inimesi ja keskkonda. Meie missioon on pakkuda tooteid ja tehnoloogiat toksiliste ja sünteetiliste desinfitseerivate kemikaalide vähendamiseks ja/või asendamiseks ning anda oma panus nakkushaiguste vastu astumisel,“ sõnab ettevõtte tegevjuht Kaur Reinjärv.

GoGoNano viirusevastane ja antibakteriaalne desinfitseerija on osutunud tõhusaks erinevate kahjulike viiruste ja bakterite vastu. COVID-19 võib mitme päeva jooksul erinevatel pindadel ellu jääda. Seetõttu on tihti kasutatavate pindade desinfitseerimine ja puhastamine ülimalt oluline. Toode on spetsiaalselt loodud selle ülesande täitmiseks. GoGoNano viirusevastane ökoloogiline puhastusvahend koosneb piimhappest, mis on looduslik biotsiidne toimeaine, koos pindaktiivsete ainete seguga, mis hõlbustab sügavat puhastamist, et parandada selle tõhusust mustuse, bakterite ja viiruste eemaldamisel.

Suurem osa praegu kasutatavatest desinfitseerimisvahenditest töötavad ainult bakterite vastu ja avaldavad keskkonnale kahjulikku mõju. Need on teadaolevalt mürgised ja eraldavad õhku meie kopsudele kahjulikke gaase. Näited: kvaatriumammooniumiühendid (qac’s), valgendajad ja kloriidid. Tuntud ja laialdaselt kasutatavad kaubamärgid on Javel ja Dettol. Need sünteetilised desinfitseerijad on odavad, kuid sageli ohtlikud, materjaliga mittesobivad ega ole alati tõhusad viiruste vastu. GoGoNano viirusevastase puhastusvahendi kasutamine ühendab endas mõlema maailma parimad omadused, kasutades piimhappel põhinevat jätkusuutliku ja ohutut toodet ning säilitades parima jõudluse. Piimhape on kääritamisel tekkiv kõrvalsaadus ja taastuv ressurss.

Enamikul saadaolevatel toodetel kulub viirustega töötamiseks 5–10 minutit. Sealjuures jääb võimalus, et kõike ei eemaldata. Lisaks on efektiivseks tööks vaja suurt kogust toodet, mis piirab selle kasutamist ja suurendab mürgiseid kõrvaltoimeid. Meie viirusevastast ökoloogilist puhastusvahendit on testitud ja tõestatud, et see töötab kohe. See eemaldab kõik viirused ühe minuti jooksul pärast kasutamist. Usume, et haiguste ennetamiseks koos meie keskkonna ja inimeste tervise ohutusega on vaja investeerida tõhusamasse ja jätkusuutlikumasse lahendusesse.

„Kuna tähistame oktoobris oma seitsmendat sünnipäeva, siis saab kuni 24.10.2020 koodiga „ÕHTULEHT“ 17% allahindlust kogu meie tootevalikult,“ teatab ettevõtte tegevjuht. Lisaks on alati kõik tellimuesd tasuta lähimasse pakiautomaati otse meie veebipoest www.gogonano.com