Danielle Collins.Foto: THOMAS SAMSON/Scanpix
Tennis
8. oktoober 2020, 09:52

VEIDER VIDEO | Ameeriklanna leidis Prantsusmaa lahtiste veerandfinaalis aega oma poiss-sõbra peale karjuda

Ameeriklanna Danielle Collins sai Prantsusmaa lahtiste veerandfinaalis pahaseks oma poiss-sõbra peale, sest viimane istus Collinsi arust vales kohas.

Maailma edetabelis 57. kohta hoidev Collins kohtus poolfinaalis teise ameeriklanna Sofia Keniniga. Esimese seti oli Collins kaotanud numbritega 4:6 ning teise seti alguses oli ta oma mängu leidmisega raskustes. Abi leidis maailma 57. reket sellest, et käskis oma poiss-sõbral ja ühtlasi treeneril Tom Couchil istekohta vahetada. „Istu teise kohta. ISTU TEISE KOHTA, sa segad mind!“ karjus Collins keset mängu.

Couch võttis oma pruuti kuulda ja vahetas istekohta, mille järel Collins võitis teise seti 6:4. Otsustavas kolmandas setis tuli naisel siiski tunnistada 0:6 Kenini paremust.

Matši järel selgitas Collins oma käitumist nii: „Pidin paluma oma poiss-sõbral mujale istuda, sest mind häiris miski, mis oli tema ees. Tahtsin lihtsalt teda paremini näha mõnes teises kohas. Ilmselt oli see lihtsalt mingisugune vaimne tõrge.“

Collins pidi veerandfinaali järel oma reketid pakkima, poolfinaali jõudnud Kenin läheb vastamisi Petra Kvitovaga. Teises naiste üksikmängu poolfinaalis kohtuvad poolatar Iga Swiatek (WTA 54.) ja Argentina mängija Nadia Podoroska (WTA 131.).