Dani SordoFoto: Stanislav Moshkov
WRC
11. oktoober 2020, 15:59

Sordo pühendas Sardiinia võidu hukkunud kaardilugejale. Adamo: tean, et nad olid väga lähedased

Portugalis toimunud Rally Vidreirol suri traagiliselt Miquel Sociase 21aastane kaardilugeja Laura Salvo. Hyundai tiimipealiku Andrea Adamo sõnul pühendas Dani Sordo Sardiinia võidu Salvole.

21aastane kaardilugeja Laura Salvo suri Portugali Rally Vidreiro ralli esimesel kiiruskatsel, kui tema ja Sociase masin sattus õnnetusse. Parameedikud üritasid Salvot tulutult elustada ja ta kuulutati sündmuskohal surnuks.

Võistlus peatati kolme kiiruskatse järel lõplikult ja rallimaailm on leinas. Üks leinaja on Hyundai tiimis sõitev hispaanlane Dani Sordo, kes pühendas oma pühapäevase Sardiinia etapi võidu just Salvole.

Ilmselgelt löödud Sordo avaldas kohalikus meedias naise perele ja sõpradele kaastunnet. "Pean sind alati meeles! Puhka rahus, meister," lausus ta.

Hispaania ralliäss kirjutas naise nime koos südamega oma tolmusele autole.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias @danisordorallye y @carlosdelbarrio37 por alegrarnos a todos en estos momentos! Gracias!!! Os lo merecéis!! @laurasalvoo @mariasalvo29

A post shared by Surhayén Pernía (@surhayenpernia15) on

"Mul on hea meel, et Dani võitis," ütles tiimipealik Andrea Adamo Sardiinia etapi järel. "Tean, kui lähedased oli Sordo ja ta kaardilugeja Carlos del Barrio Portugalis surnud kaardilugejaga."