Foto: Kuvatõmmis
Esport
12. oktoober 2020, 12:34

Ninja arvab, et Dr Disrespect teab tegelikku põhjust, mis mehele Twitch.tv eetrikeelu kaela tõi

Käesoleva aasta juunikuust alates on paljud meist üritanud välja selgitada populaarse striimeri Dr Disrespecti eetrikeelu põhjuseid. Mees ise on väitnud, et Twitch pole teda teavitanud, kuhu koer maetud on. See aga ei tähenda, et ta ei teaks.

Täpselt sama arvab hiljuti Twitchi tagasi kolinud Tyler „Ninja“ Blevins, kes situatsiooni ühe hiljutise ülekande käigus kommenteeris. „Ma ei tea, mis Dociga juhtus,“ sõnas Ninja, „Ma ei tea, mida ta tegi. Ma ei tea, mida Twitch arvab, et ta tegi. Ma olen kuulnud ainult kõlakaid. Ma ei usu, et nad [Twitch] saavad niisama juhtme seinast tõmmata. Tavaliselt inimesed teavad, mille eest nad karistada said.“

Ninja lisas, et kui väiksemate karistuste puhul võib tõepoolest arusaamatuks jääda, mis selle põhjustas, siis niivõrd suure ja olulise isiku puhul on pea ilmvõimatu, et Dr Disrespect ei tea, millega ta keelu välja teenis. „See pole mingi poliitiline p*sk. Midagi juhtus. Ta tegi midagi, mis vääris karistust“ ütles Ninja. 


Hiljuti andis Dr Disrespect ise mõista, et keelu taga seisis Twitchi soov raha säästa. Vaid mõned kuud enne karistust oli mees Amazonile kuuluva platvormiga miljonite dollarite suuruse eksklusiivlepingu sõlminud.

Sügise hakul sõlmiti aga lepingud Mixerilt naasvate Ninja ja Shroudiga, lisaks nendele liitus Twitchiga ka erru läinud räppar Logic. Juba varasemalt eksisteerinud vandenõuteooriatele lisandus automaatselt veel üks. 

Dr Disrespect striimib juba pikemat aega YouTube'i vahendusel. Seda siiski iseseisvalt, mitte ametliku partnerina.