Foto: Envato Elements
Sisuturundus
15. oktoober 2020, 14:20

Tugev konkurent pankade autolaenudele: Autopay kaudu saab ka FIE sõiduki väiksema kuumaksuga!

AutoPay.ee platvorm on Eestis pakkunud ühte väikseima kuumaksega autode finantseerimise toodet viimased pool aastat, kuid ettevõtte juhid on sõidukite finantseerimisega tegelenud viimased 8 aastat. Millega on tegemist, ning mis ettevõtte tegevust konkurentidest eristab? Vastab ettevõtte asutaja Kaur Mets.

Mis on AutoPay.ee peamine erinevus konkurentidest Eestis?

AutoPay on tugevaks konkurendiks pankade autolaenudele, kuid kogu protsess on automatiseeritud ja võimalik vormistada täiesti digitaalselt.

Mis on AutoPay kulukus võrreldes kodupankadega?

Üldiselt oleme soodsamad ning samuti annab AutoPay väiksema kuumakse garantii. Kui klient saab kodupangast väiksema kuumakse, oleme valmis pakkumise üle vaatama.  

Kuidas näeb välja taotlemise protsess?

Taotluse saab täita mugavalt AutoPay.ee lehel ning klient saab kohese vastuse paari sekundiga. Soovi korral võib kogu protsessi digitaalselt ära teha ning välkmaksega saame kliendi auto ostmise väga kiireks ja mugavaks muuta.

Mida peaks teadma AutoPay finantseeringu kohta?

Tegu on alternatiiviga tavapärasele autolaenule ning saame finantseerida vaid korrektse makseajaloo korral. Sellega saame tagada vastutustundliku laenamise ning samas hoida toote kvaliteetsena.

Juhime tähelepanu, et tegu on finantsteenusega. Tutvuge tingimustega ning vajadusel pidage nõu spetsialistiga. Tingimused on leitavad www.autopay.ee