Foto: PantherMedia/Scanpix
Sisuturundus
23. oktoober 2020, 17:00

Juuksekarvad ja toidujäägid torudes? Üliefektiivne Kraussi Torupuhastusaine päästab päeva!

Juuksekarvad, seebitükid ning toidujäägid, mis jäävad torudesse kinni – see on parajaks nuhtluseks meist enamike kodus. Juba mitu aastat on aga turul olnud efektiivne lahendus selle probleemi vastu: Krauss Torupuhastaja.

Torupuhastusaine on Kraussi tootesarja kõige esimene ja ka populaarseim toode – antud vahend moodustab lausa 43% kõikide toodete kogumüügist. Vahendi teeb ainulaadseks see, et tegemist ei ole mitte vedelikuga, vaid pisikeste seebikivi graanulitega, mis liuglevad vees ning leiavad ise üles tee ummistuse juurde. Nad alustavad ummistusega võitlemist seal, kus see on kõige efektiivsem.

Lisaks on tootes alumiiniumgraanulit, mis garanteerib, et seebikivi graanul veega kokkupuutel torus kokku ei paakuks (sest graanul on väga vett imav). Alumiinium aitab ka tõsta ummistuse juures temperatuuri, reageerides ägedalt seebikiviga, kui nad on vees. Selle tulemusena tõuseb ummistuse juures vee temperatuur kuni 80 kraadi! Kõrge temperatuur aitab aga ummistuse kiirele lõhustamisele oluliselt kaasa. 

Kuigi esmapilgul võiks tunduda, et tegu on „hullu keemiaga“, mis torusid ja loodust hävitavad, siis seda ta siiski ei ole. Torudele ta ei tee midagi – olgu need siis plastikust või metallist. Lisaks on tegemist loodusõbraliku tootega, mis laguneb vees lõpuks täitsa ära ning ei kujuta endast mingit ohtu.
Seega pole raske mõista, miks üks 100% Eesti toode on võitnud nii paljude poolehoiu. Proovi sinagi seda toodet! Vaata täpsemalt Kraussi kodulehelt!