Fahro AlihodzicFoto: Rapla korvpallimeeskonna Facebook
Korvpall
16. oktoober 2020, 14:26

Rapla lõpetas poolte kokkuleppel koostöö EuroCupi kogemusega keskmängijaga

Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskond teatas, et poolte kokkuleppel lõpetatakse leping tsenter Fahro Alihodziciga.  

Kolmes mängus Rapla korvialust kindlustanud, keskmiselt 16,6 punkti ja 9 lauapalli kogunud mängumehe otsuse motivaatoriks on perekond. Detsembris ootab perekond Alihodzic oma kaksikutest esiklaste sündi ning topelt rõõm vajab ka topelt hoolitsust. Seepärast otsustas perekond ka viiruse kartuses siiski siirduda kodusematesse tingimustesse, et vähendada ettearvamatuste riske, kirjutas klubi sotsiaalmeeidas.

Rapla klubi juht Jaak Karbi sõnul jätkus Alihodzicil Rapla meeskonna ja klubi kohta lahkudes vaid kiidusõnu. Kuigi põhjus lahkumiseks on mõistetav, siis kahjutunne korvpalli vaatenurgast on mõlemapoolne. Fahro Alihodzic lisas, et ta on valmis võtma karjääris isegi hooajapikkuse pausi, kui see perekonnale parem peaks olema.

Kosovo ning Suurbritannia kodakondsusega 31aastasel mängumehel oli möödunud hooajast Sigal Prishtina eest oli ette näidada korralik statistika nii Kosovo superliigas, EuroCup sarjas ja ka Korvpalli Meistrite Liigas (Basketball Champions League). Meistrite liiga tõi Alihodzic keskmiselt mängu kohta 17 punkti ja võttis 12 lauapalli, EurocCupis panustas ta 16,5 punkti ja 11,2 lauapalliga.

AVIS UTILITAS Rapla meeskond teatab, et poolte kokkuleppel lõpetatakse leping tsenter Fahro Alihodziciga. Kolmes...

Posted by Rapla korvpallimeeskond on Thursday, 15 October 2020