Foto: Envato Elements
Sisuturundus
23. oktoober 2020, 13:19

TOP 5: eestlaste kõige salajasemad ja kuumemad seksfantaasiad!

Igaühel meist on olnud seksfantaasiaid ja salajasi soove, mida voodis teha – mõnel inimesel on need leebemad ja lihtsamad, teisel aga ülirajud. Eesti suurim erootikapood Hot Lips on kursis, millised on eestimaalaste suurimad seksfantaasiad!

Seks oma töökaaslase või hoopis võõraga. Või tema meheaust fantaseerimine.

Oma mees on hea ja alati kõige parem. Aga mis siis, kui suhtesse kipub vägisi rutiin? Siis hakkavad naised fantaseerima mõnest võõrast või isegi oma kuumast töökaaslasest. See ei tähenda, et ta hakkab oma unelmat teoks tegema. Aga vallatu unistamine võib ju ikka olla… koos kuumade vibraatorite ja dildodega

Seks kahe või enama mehega.

Paljudel on unistus omada ühel ajal mitut sekspartnerit. Võid olla üllatunud, kui teaksid, kui paljud naised ja mehed on seda proovinud… Üks on kindel: see toob seksiellu omapära.

Pole ime, et mehed fantaseerivad seksist mitme naisega. Milline mees ei tahaks, kui mitu kiisukest talle naudingut pakuks? Aga ka naised unistavad, et mitu rambot neid hellitaks!

Kui oled juba kindlas suhtes ja abielus, siis on paraku üsna ebatõenäoline, et mees lubaks kellegi kolmanda mängu tuua. Miks peaks keegi näppima tema abikaasat! Hoopis süütum (noh, teataval määral) oleks asi, kui see kolmas oleks seksikas dildo. Sellepärast ostavadki paljud paarikesed näiteks kodudesse või puhkusele minnes kaasa spetsiaalsed dildod, millega tuua kallimale fantaasia lähemale. Üheks näiteks on varustuse külge kinnitatav „teine mees“ või siis hoopis siledale pinnale kinnitatav „mees“. 

Vulgaarne naine!

Kui mehe seksuaalfantaasiad lähevad salaradu pidi rändama, ei unista ta ainult teisest naisest. Ta võib hoopis unistada, et tema naine on teistsugune… näiteks natuke vulgaarsem! Nii et veidi dirty talk’i ei tee voodis paha…

Arvestades, et mehele meeldib voodis vulgaarsus, pole ka ime, kui ta fantaseerib stripparitest, pornostaaridest või muudest kuumadest ja kättesaamatutest naistest.

Tihti toovad mehed fantaasiad enda voodisse kunstvagiinade ja mastrubaatoritega.

Planeerimata kähkukas.

Jah, me oleme seda kuulnud, et naine vajab seksiks pikemat eelmängu ja hellitamist. Mitte niisama kuiva panemist. Aga! Vahel hullutab naist hoopis rohkem, kui seks on kiire ja robustne.

Hea, kui mees suudab pakkuda sellist naudingut… aga miks mitte ka võõras?!

Kuna planeerimata kähkukast fantaseerimiseks on sadu erinevaid viise (köögis, diivanil… rõdul?!), siis on parem ise uurida Hot Lipsi 9000 sekslelu hulgast, milline teile võiks sobida.

Suured rinnad ja suur peenis.

Suurus pole oluline – nii nad räägivad. Aga kas alati? Olgem ausad, tegelikult naistele meeldib, kui mehel on keskmisest suurem… ning mehed jumaldavad, kui naistel on kopsakad rinnad. Mida suuremad, seda erutavam!

Aga mis siis ette võtta, kui naisel on võrdlemisi väike rinnapartii? Pole hullu, ei ole vaja joosta rinnasuurendusoperatsioonile. Seksi ajal võib proovida ka silikoonrindu – need on muide uskumatult elutruud.

Tutvu suure valiku toodetega Eesti suurimas erootikapoes Hot Lips, mis asub Maardus aadressil Vana-Narva mnt 20b (avatud E-L, 10-21). Eriti suur valik on ka e-poes www.hotlips.ee. Tarne on kiire ja diskreetne!