Eesti meeste korvpallikoondise treening Tags: Sander Raieste, korvpallFoto: Martin Ahven
Korvpall
17. oktoober 2020, 00:04

Raieste mänguaeg jäi napiks, aga Baskonia teenis Euroliigas võidu

Korvpalli Euroliigas oli täna kavas kuus kohtumist, väljakul käis ka eestlane Sander Raieste.

Raieste koduklubi Baskonia mängis Moskva Himkiga ja Raieste alustas mängu algkoosseisus. Mänguaega jagus meie mehele kohe alguses 2.32, rohkem ta platsile ei saanudki. 77:60 võidu võtnud Baskonia parimaks olid 20 punkti visanud Rokas Giedraitis ning Achille Polonara. Himki poolt viskas 17 silma Vjatšeslav Zaitsev.

Teistes mängudes juhtus nii mõndagi. Berliini Alba alistas 93:88 Moskva CSKA. Võitjate poolt viskas 20 silma Simone Fontecchio, CSKA suurimaks skoorijaks oli 27 silma visanud Mike James.

Müncheni Bayern oli omakorda 75:71 parem Istanbuli Fenerbahcest. Saksamaa klubi resultatiivseimaks oli 18 punkti visanud Vladimir Lucic, Türgi meeskonna eest panustas 25 punkti Jan Vesely.

Olympiacose Piraeus võitis 85:82 Tel Avivi Maccabit. Piraeusi poolt viskas 16 punkti Hassan Martin, Maccabi poolt vastas Scottie Wilbekin 18 punktiga.

Täna oli pidanud kavas olema ka Valencia ning Peterburi Zeniidi kohtumine, kus hetkel on Valenciale kirja läinud 20:0 võit, sest Venemaa meeskonnal ei olnud võimalik koroonaviiruse tõttu meeskonda mängima saata.