Juventuse mängijad väravat tähistamas.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
18. oktoober 2020, 09:57

VIDEO | Ronaldota mänginud Juventus pidi võõral väljakul viigiga leppima

Itaalia jalgpalli meistriliiga neljandas voorus ei suutnud tiitlikaitsja Torino Juventus võõral väljakul enamat 1 : 1 viigist Crotone vastu.

Kodumeeskond asus kohtumist 12. minutil juhtima, kui penalti realiseeris Simy. Ent Juventus suutis peagi viigistada, kui sihile jõudis meeskonnaga septembris liitunud Alvaro Morata. 

Kui teisest poolajast oli mängitud veerand tundi, teenis punase kaardi tiitlikaitsja ründaja Federico Chiesa, kes jäi olukorda hiljaks ning tegi haiget Luca Cigarinile. Seejuures oli tegu noore itaallase debüüdiga Juventuse särgis.

Seejärel oli kummalgi meeskonnal häid võimalusi võit endale napsata. Külalismeeskond tabas korra posti ning korra oli pall ka võõrustajate väravas, ent videoabikohtunik (VAR) tuvastas, et Morata oli ülinapis suluseisus. 

Juventus on nelja mänguga kogunud 8 silma ning hoiab sellega hetkel kolmandat positsiooni. Juhib täisedu nelja võidu ja 12 punktiga AC Milan, kes eile oli derbimatšis alistanud Milano Interi tulemusega 2 : 1.

Juventuse ees ei teinud eile kaasa klubi suurim staar Cristiano Ronaldo, kes andis koondisemängude vahel positiivse koroonaproovi.

Standings provided by SofaScore LiveScore