Ragnar Klavan pääses mängu lisaminutiteks.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
18. oktoober 2020, 18:29

HÄSTI! Cagliari võttis Klavani abiga hooaja esimese võidu

Itaalia jalgpallimeistrivõistlustel teenis hooaja avavõidu Ragnar Klavani tööandja Cagliari, kes alistas võõrsil 3 : 2 Torino.

Hooaja esimesest kolmest liigamängust vaid ühe punkti teeninud Cagliari sõidab Torinost minema kolme silmaga. Ehkki kodumeeskond läks juba neljandal minutil Andrea Belotti penaltist 1 : 0 juhtima, siis järgneval veerandtunnil said külaliste eest jala valgeks Joao Pedro ja Giovanni Simeone.

Kuigi Belotti teine värav tõi 49. minutil tabloole viigi, siis 73. minutil lõi Simone oma päeva teise ja Cagliari kolmanda kolli. Klavan toodi väljakule lisaminutiteks, millal tiim kindlustas oma 3 : 2 võitu. Sardiinlaste algkoosseisus moodustasid keskkaitsepaari 20aastane poolakas Sebastian Walukiewicz ja hooaja eel tiimiga liitunud kogenud uruguailane Diego Godin.

Avavoorus Sassuologa viigistanud ning seejärel Laziole ja Atalantale kaotanud Cagliari tõusis võiduga Serie A tabeli 12. reale. Järgmisel nädalal kohtutakse liiga uustulnuka Crotonega, kes laupäeval viigistas 1 : 1 Juventusega.

Standings provided by SofaScore LiveScore