Rocki legendid Marek Doronin (vasakult), Silver Leppik ja Timo Eichfuss on endiselt heas hoos ja loobivad palli korvi Eesti tugevuselt teises liigas. Foto: Martin Ahven, Reigo Teervalt
Korvpall
19. oktoober 2020, 09:54

ROCKI KAMPSUNID PANEVAD EDASI: Tartule kulda ja karda võitnud trio naudib mängimist esiliigas

Kümme aastat tagasi said Marek Doronin, Silver Leppik ja Timo Eichfuss tõsta Tartu Ülikool/Rocki mängijatena üles koduse korvpalli meistrisarja võidukarika, kui finaalseerias suruti põlvili Andres Sõber ja Rakvere Tarvas. Vahepeal on Taaralinna korvpalli hiilgeaegadest alles jäänud alles vaid ilus mälestus, kuid kes tahab veel kord tunnetada kunagist „Rocki vaimu“, seadku sammud esiliigas mängiva Tartu Kalev/Estiko matšidele, kus eespool mainitud trio endiselt korvirõngastele valu annab.

Liites kokku mängijate meistritiitlid, karikavõidud ja muud medalid, võib Kalev/Estiko pidada end praegu ilmselt üheks Eesti kõige tituleeritumaks korvpalliklubiks. Marek Doronini kaukas on seitse meistritiitlit ja kaheksa karikavõitu, Silver Leppikul neli meistritiitlit ja viis karikat ning Timo Eichfussil kolm meistritiitlit ja viis karikat. Kui välja jätta Eichfussi 2017. aasta tiitlivõit Kalev/Cramo särgis, on kõik ülejäänud esikohad tulnud meestele siis, kui nad esindasid TÜ/Rocki.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99