Kregor Zirk.Foto: Martin Ahven
Ujumine
19. oktoober 2020, 08:41

TUBLI: Kregor Zirk tegi rahvusvahelise ujumisliiga avaetapil mitu edukat starti

Rahvusvahelise ujumisliiga (ISL) teine hooaeg algas Kregor Zirkile, kes esindab Türgis baseeruvat profiklubi Energy Standardit, hästi.

"Teine võistluspäev algas 200 meetri liblikujumisega, mida olin oodanud suure huviga," kirjutas 21aastane tartlane Budapestis toimunud jõuproovist sotsiaalmeedias. "Lõpetasin kuuendana ajaga 1.54,73, mis on minu karjääri paremuselt viies tulemus. Samuti oli see minu esimese matši parim ujumine."

"30 minutit hiljem sain võimaluse uuesti Duna Arenal vette hüpata ja ujuda 200 meetrit vabalt. Tõin tiimile kaheksanda koha punktid ajaga 1.45,90. Tegemist on minu karjääri paremuselt seitsmenda tulemusega. Huvitava faktina saab välja tuua ka selle, et see oli esimene individuaalne ujumine ISL ajaloos, kus kaks Baltimaa ujujat koos ujusid. Nimelt kuulub minu tiimi Leedu ujumisäss Danas Rapsys, kellega ma seda ala kõrvuti ujusin," lisas Zirk.

Esimese matši lõppseis: 1. Cali Condors 567, 2. Energy Standard 463, 3. LA Current 420, 4. NY Breakers 266 punkti.

"Esimese "suure võistlusega" sel aastal jäin väga rahule," võttis Zirk etteasted kokku. "Usun, et parandades väiksemad vead, muutuvad ka tulemused paremaks ja suudan TOP 3 meestele lähemal olla. Igatahes on mul hea meel olla osa sellest liigast ning võistelda jälle maailma tippudega. Nüüd on meie tiimil pikem paus enne järgmist matši ning uuesti astume võistlustulle 1.-2. novembril. Meie vastaseks saavad olema Aqua Centurions, NY Breakers ja Toronto Titans."