Kuldne Karikas tantsufestivalil on kaks päeva täis tantsulusti ja pulbitsevat energiat. Foto: Marlene Kirt
Sisuturundus
19. oktoober 2020, 13:43

Kes võidavad 2020. aasta Eesti „tantsuoscarid“ ehk KATAd?

Juba sel nädalavahetusel, 24.-25. oktoobril jagatakse tantsufestivalil Kuldne Karikas esmakordselt välja Aasta Tantsuauhinnad 2020. Enam kui 200 tantsu hulgast selguvad parimad suurejoonelisel finaalšõul Tartus ERMis.

Spotlight Challenge 2020

Laupäeval astuvad võistlustulle soolo- ja duotantsijad. See konkurss annab tantsijale võimaluse näidata oma julgust ja tantsumeisterlikkust ning saada inspiratsiooni teistest esinejatest. Laval on tantsijad mudilastest eakateni ning tantsustiilid varieeruvad hip-hopist kaasaegse tantsuni.

Aasta Tantsuauhinnad 2020

Tantsufestivali Kuldne Karikas 2020 pühapäevane finaalpäev saab olema sel korral eriline, sest  parimatele rühmatantsude esitajate vahel lähevad jagamisele Aasta Tantsuauhinnad 2020. Auhinnad kannavad nime KATA ning see on tuletatud festivali nimest (Karika Aasta TantsuAuhinnad). 

Ekspertide kogu ei vali enam parimaid igas stiilis ja vanuseklassis - nüüd selgitatakse välja kolmes vanuseklassis kõige tublimad sellistes kategooriates nagu näiteks lavaline kohalolu, siiraim esitus, uudseim idee, loo jutustamine, parim koreograaf jne. Kõigi vanuseastmete peale kokku antakse välja kõige olulisem auhind ehk siis parim tants aastal 2020.

Piletid ja otseülekanne

Pileteid tantsufestivalile Kuldne Karikas 2020 saab osta TicketBesti keskkonnas ning pühapäeval on võimalik vaadata tantsufestivali otseülekannet Delfi TV veebikeskkonnas.

Lisainfot uuri kodulehel www.kuldnekarikas.ee