Foto: Treyarch / Activision
Esport
19. oktoober 2020, 11:57

VIDEO | „Call of Duty: Black Ops Cold War“ beetatest tõi päevavalgele ristvõrgus mängimise suurima probleemi

Juba päris mitu nädalalõppu on möödunud „Call of Duty: Black Ops Cold War“ beetatestide tähe all. Möödunud nädalavahetusel said teosele ligi kõikide platvormide esindajad, see aga tõi esile ristvõrgus mängimise suurima probleemi.

Ristvõrgus mängimine lubab samas serveris viibida nii PC kui ka konsoolide kasutajatel. Viimasesse gruppi kuuluvad inimesed avaldasid aga oma nördimust selle üle, et PC kasutajate seas lokkav petmine rikub nende mänguelamust.

Õnneks saavad konsoolimängurid ristvõrgu režiimi välja lülitada. See aga ei muuda fakti, et ausad arvutikasutajad sulide tõttu kannatama peavad. Suurimateks probleemideks on automaatsihiku ja seinast läbi nägemise petuprogrammid. 

Mulluse „Call of Duty: Modern Warfare'i“ arendaja Infinity Ward on aktiivselt tegelenud petiste avastamise ja karistamisega. Tundub, et ka tänavuse sissekande loojal Treyarchil on juba käed tööd täis.

„Call of Duty: Black Ops Cold War“ ilmub PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S-i ja Xbox One'i peal juba 13. novembril.