Siim-Sander Vene ja Jukka Toijala.Foto: Tiit Tamme
Korvpall
19. oktoober 2020, 12:26

Siim-Sander Vene: klubis on tunda närvilisust, eelmistel hooaegadel on siit 20 mängumeest läbi käinud

Korvpallipodcasti „Mängumehed“ selle nädala osas tehti juttu Euroopa tugevaimas, Hispaania korvpalliliigas mängiva Siim-Sander Venega, kelle meeskond Fuenlabrada on hooaega alustanud viie järjestikuse kaotusega.

"Võistkonnas on hetkel tunda omajagu närvilisust. Pole ka ime, kuna eelmisel ja üle eelmisel hooajal olevat võistkonnast ligi 20 mängumeest läbi käinud ehk väga pikka süütenööri siin klubis ei ole," sõnas Vene meeskonna hetkeseisu kohta.

Võistkonna senine keskmängija Robert Upshaw, kes põgusalt pallinud ka BC Kalev/Cramos on juba meeskonnast ära saadetud ja uus mees jamaikalane Shevon Thompson asemele toodud.

"Alguses tundus, et asjad on korras, kuid nüüd ei saagi aru, kas olime teiste meeskondadega võrreldes liiga vara heas vormis,“ vihjas Vene asjaolule, et hooajaeelsed kontrollmängud läksid meeskonnal väga hästi.

"Isiklikus plaanis on mul klapp peatreeneriga hea, väga palju pole seni pragada ka saanud ja minuteid on omajagu tulnud," hindas Eesti koondislane hetkel enda seisu meeskonnas päris heaks.

Seniste mängudega on lastud endale visata lausa 93 punkti keskmiselt mängus. "Kaitses on proovitud erinevaid variante, aga seni pole veel ükski toiminud ja pole asju klappima saanud," selgitas Vene meeskonna kaitsemängu vajakajäämisi.

Eestis korraldatava novembrikuu EM kvalifikatsiooniturniiri "mulli" osas pole Venel veel klubiga juttu olnud. "Koondise peatreeneri Toijalaga oleme kuu jooksul ikka paaril korral küll ühenduses olnud," lausus Vene.

"Mängumehed" on Korvpall24.ee portaali korvpallipodcast, kus saatejuhid Siim Raudla ja Kristo Saage analüüsivad igal esmaspäeval eelmise nädala kuumimaid korvpalliteemasid ning vaatavad otsa tuleva nädala põnevuskohtumistele.

Põhjalikumalt saad kuulata siit.