Foto: Envato Elements
Sisuturundus
23. oktoober 2020, 09:30

Kaup24 teab: mis on isadepäeva eel suurimad hitt-kingitused?

Juba õige pea koputab uksele isadepäev – novembri teisel pühapäeval on aeg meeles pidada oma isa ja vanaisa ning muuta nende päev eriliseks.

Loomulikult on üks asi rõõmustada neid tordi või kommikarbiga, kuid kindlasti ei ütleks keegi ära ka väga heast kingitusest. Siin tekibki probleem: mis on hea isadepäeva kingitus? Iseenesest mõistetavalt on kõik mehed erinevad, kuid Kaup24 paotab saladusloori selle osas, milliseid asju ostetakse isadepäeva eel kõige enam. Eriti populaarsed on muide erinevad meeste aksessuaarid.

Rahakotid. Meeste rahakotid on isadepäeva ja jõulude eel üsna minev kaup. Põhjus on selles, et rahakotti (või siis kaarditaskut) kasutab iga mees ning see võiks olla kvaliteetne ja pilkupüüdev. Hea valik on näiteks nahast tarvikud, mis kestavad kauem ning näevad pikalt soliidsed välja. Keegi ei taha, et nende rahakott oleks mõned kuud hiljem poolräbaldunud – kui juba rahakott on selline, siis näitab see teataval määral sinu suhtumist rahasse… või siis hoopis raha suhtumist sinusse.

Vööd. Ka meeste vööd on väga olulised tarvikud härra jaoks, sest kellelegi ei meeldi, kui püksid hakkavad liigselt alla vajuma. Ilmselt on mehe jaoks kõige lihtsam, kui tal on üks-kaks kõigega kokku sobivat ja võimalikult neutraalselt püksirihma – seega eelista siinkohalgi midagi kvaliteetset ja ilusat.

Käekellad. Käekell on ainuke aksessuaar, mida saab mees kanda iga päev. Kui valida välja õige käekell, siis on see midagi enamat kui lihtsalt ajanäitaja. Sõltuvalt kellast, väljendab see ideaalselt mehe imagot ja elustiili. Minimalistlik nahkrihmaga käekell on küll ühelt poolt tagasihoidlik, kuid tõmbab teiste pilku. Meeste käekellad on tähtpäevadel ülipopulaarne kingitus.

Kui isa on sportlikum, siis sobib talle väga hästi nutikell. Tänapäevased nutikellad on nii targad, et mehel on pikalt põnevust ja lusti seda uurida. Soovid teada, kui palju samme teed? Kui suur on stressitase? Võtta eriti mugavalt mobiilikõnesid vastu? Seda kõike suudab tänapäevane nutikell äärmiselt efektiivselt. Eriti magus boonus on tõik, et nüüdisajal ei maksa nutikell üldse nii palju, et tuleks peast kinni hoida.

Pardel. Mehed veedavad peegli ees tunduvalt vähem aega, kuid üks asi, mida nad seal teevad, on habeme ajamine. Seetõttu on kvaliteetne pardel ka hea valik, mida kinkida isale isadepäevaks. Kuna iga natukese aja tagant uut pardlit ei osteta, tasub enne teha väikest luuret – uuri emalt, kuidas isal habemeajamise rindel asjad on.

Autokaubad. Autokaubad ei ole päris kindlasti klassikaline isadepäeva kink. Kuid oota hetk – tegelikult sõltub see ju inimesest. Kui sinu isa on tehnikahuviline ning armastab näiteks autot putitada, siis võib tema jaoks parim kink olla talverehvid, uued porimatid, autopesuseadmed või siis hoopis GPS-seade.

Meeste parfüüm. Deodoranti kasutab vist küll iga mees. Aga võiks kasutada ka parfüümi – see on märksa intelligentsem ja rafineeritum. Kui ühelt poolt tekitab see mehes enesekindlama tunde, siis on terve hulk naisi, kellele meeldib hästi lõhnav mees. Kui tead juba, milline on isa lemmiklõhn, siis on tunduvalt lihtsam. Kui ei, siis vali enda eelistuste järgi. Kui daamidele ei soovitata kellegi teise eelistuse järgi parfüümi osta, siis mehed on õnneks selles osas tunduvalt leplikumad.

Spordikaubad. Kui sinu osa on sportlik, siis on nutikas valik kinkida talle midagi spordiga seotut. Olgu selleks piletid vaatama lemmikmeeskonna korvpallimatši, jõusaali külastamise aastapakett või vahendid koduseks treenimiseks. On tal vaja hantleid, matti, poksikotti või mõnda trenažööri, sõltub juba isast endast.

Elamuskingitus. Paljud arvavad, et just elamus on parim asi, mida kinkida. See kipub olema parim valik näiteks siis, kui isal on kõik olemas. Ta ei taha mitte midagi materiaalselt, kuid isadepäeval tühjade kätega tema ette ilmuda oleks ju nadi. Hoia silmad-kõrvad lahti, et saada aru, mis võiks talle meeldida – kas see võiks olla eriti peen õhtusöök, rallitamine mõne luksusautoga, spaapuhkus või siis hoopis langevarjuhüpe?!

Kaup24 tegi kokkuvõtte, kus tõi välja kõige populaarsemad isadepäeva kingiideed – aga oma isa või vanaisa jaoks õige valiku tegemisel lähtu kindlasti tema huvidest!