Foto: Photopoint
Sisuturundus
20. oktoober 2020, 11:43

Need on kõige ägedamad ja armsamad personaalsed kingitused läbi aegade!

Lähedasele õige kingituse leidmine on sageli päris keeruline ülesanne. Eriti siis, kui  kingisaajal – näiteks elukaaslasel, isal, emal või vanavanematel – on kõik hädavajalik juba olemas. Sellisel juhul soovitame kingikotti pista hoopis omanäolise fotomeene: ise tehtud, ainulaadne ja personaalne, mis rõõmustab iga kingisaajat.

Oleme Photopointis juba ligi 30 aastat kõigile huvilistele pakkunud kvaliteetseid fototeenuseid. Viimased 12 aastat on meie valikus fotomeened.ee veebilehe kaudu olnud ka vahvad kingiideed jõuludeks, sünnipäevadeks, isadepäevaks, sõbrapäevaks, emadepäevaks või mis tahes oluliseks sündmuseks.

Foto: Photopoint

Millist fotomeenet valida?

Meie ääretult laias kingituste valikus on fotokivid, pusled, T-särgid, võtmehoidjad ja palju muud ning kõigile neile saab peale trükkida just sellise sinu valitud pildi, mis sõbra või lähedaste meele rõõmsaks teeb. Milline meene valida? Läbi aegade on kõige populaarsemateks kingiideedeks olnud:

- Fotokruusid. Valikus on tavalised, värvilised, soojusele reageerivad, lastepärased ja pimedas helendavad kruusid – kokku rohkem kui 20 mudelit.

- Magnetid. Oma pildiga külmkapimagnet on kahtlemata geniaalne lahendus, kui vajad soodsat, kuid tähendusrikast kingitust/meenet oma pereliikmele, sõbrale või kolleegile.

- Seinapildid. Suur fotokapa või fotolõuend mõjub interjööris alati kunstiliselt ja muudab ruumi isikupäraseks.

- Fotoraamatud. Piltide paberkandjale paneku viiside kõige esinduslikem esindaja. Seda on mõnus sirvida, sest see näeb välja nagu päris raamat – sealt ei lähe pildid kaotsi ning oma elegantse välimusega kaunistab see igat raamaturiiulit.

- Fotokalendrid. Oma piltidega fotokalender on väga funktsionaalne, sest täidab lisaks meelespeaks olemisele ka lisaboonusena seinapildi, fotoraamatu või -albumi rolli.

- Termokruusid. Maagiline tass, mille sisse kuuma jooki valades muutub must kruus justkui võluväel valgeks, paljastades Sinu valitud pildi.

Soovi korral saad luua ägedaid retrofotosid ehk enda digipildid saab välja lasta trükkida polaroid-stiilis üksikfoto, fotoriba või fotokollaažina.

Hiljuti lisandusid juurde ka puidust meened (puidust magnet & foto puidul), mehe-naise sümbolitega fototasside komplekt, kleepsufotod ning valmis disainiga meened.

Kuidas tellida?

See on lihtne. Mine fotomeened.ee lehele ning vali sealt endale kõige sobivam või meeldivam kategooria. Kui sa ei oma veel sellel lehel kasutajat, siis tuleb esmalt ennast ka kasutajaks registreerida, kuid see käib imekiirelt.

Foto: Photopoint

Kui oled meene välja valinud, siis suunatakse Sind disainerisse, kus saad määrata foto/fotode paigutust, lisada teksti (sõltub meenest/tootest). Välja valitud fotod saad enda arvuti, Flicker’i või Facebooki/Google Photos albumist otse üles laadida. Jah, nii mugav see ongi!

Fotomeeneid on mugav ja lihtne tellida ka otse nutiseadmest. Lihtsalt sisesta - fotomeened.ee Foto: Photopoint

Loodud kingitusi saab tellida Photopointi esinduskauplustesse või kulleriga koju/kontorisse ning ka Omniva, DPD või SmartPosti pakiautomaati.

Kindlasti on sul mõni selline digipilt, mida on kahju jätta ainult helendavale ekraanile. Proovi fotomeenete keskkond järele ning lase see kogenud Photopointi laborantide kärmete näppude ja terava pilgu all kruusiks, kalendriks, pusleks või seinapildiks võluda.