Patrice Evra ja Margaux Alexandra.Foto: Vida Press
Kõmu
20. oktoober 2020, 08:46

KUUM KLÕPS | Jalgpallitäht kasvatas lapsi kahes perekonnas, kuni kolis kokku noore modelliga

Endine jalgpallitäht Patrice Evra elas pikalt salaelu, kus oli isa kahes peres kasvavatele lastele.

Möödunud nädalal avaldas Evra abikaasa Sandra The Sunile, et Patrice petab teda 25aastase modelli Margaux Alexandraga, kuid nüüd on selgunud, et see pole veel kõik.

Nimelt sai Sandra teada, et jalgpallurist kaasa kohtus paari aasta eest Las Vegases 32aastase arsti Gabriella Birleyga. Nende vahel tekkis kiiresti säde ning suhtlus jätkus ka siis, kui mindi tagasi Suurbritanniasse.

Patrice ja Sandra kasvatavad koos kahte last. Sama palju järeltulijaid on ka Gabrielal. „Sandra on endast täiesti väljas, sest mees pettis teda aastaid. Tema lastel on tegelikult ka poolvend ja -õde,“ teatas allikas The Sunile.

Nüüd on selge, et Evrad lahutavad 2007. aastal alanud abielu, sest Patrice elab hoopis koos Taani modelli Alexandraga. Nende suhtest kadus igasugune kahtlus siis, kui suvel jäi paarikese suudlus paparatso kaamera ette. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thinking about pre lockdown summer plans w @katherineboyle_photography 🤍

A post shared by Margaux Alexandra (@margauxalexandra) on

Evra tegi endale jalgpallimaailmas nime aastatel 2002-2006, mil kandis Monaco särki. Seejärel kolis ta Manchester Unitedisse, kus kandis ka kaptenipaela ja võitis üheksa hooajaga viis Inglismaa meistritiitlit ning korra ka Meistrite liiga. Seejärel siirdus ta Juventusesse, kus tuli kaks korda Itaalia tšempioniks. Karjääri lõpus esindas ta Marseille'i ja West Hami meeskondi.