Jimmy Crute (paremal).Foto: EPA / Scanpix
Võitlussport
21. oktoober 2020, 11:10

Austraalia vabavõitlusäss elab kaubikus: vihkan arvete maksmist!

Austraalia vabavõitlusäss Jimmy Crute (24) elab koos koeraga kaubikus, sest vihkab arvete maksmist.

Asi pole rahanappuses. Krõbisevat tal jagub. Näiteks möödunud nädalavahetusel lõi ta Abu Dhabis toimunud UFC võitlusõhtul Modestas Bukauskase kahe minutiga nokauti ja teenis ümmarguselt 95 000 eurot. 

"Olen kaubikuelu entusiast. Olen seda viljelenud ammu enne Covidit," vahendab Crute'i sõnu The Sun. "Ma lihtsalt vihkan arvete ja üüri maksmist."

Ta lisas: "Mulle lihtsalt meeldib idee kaubikuelust. Tahtsin seda teha juba enne, kui teenisin lepingu UFCga. Olen kõik ise kujundanud ja ehitanud. Mul on voolav vesi ja päikeseenergia. Mind ei huvita, mis inimesed minust arvavad. Teen, mida tahan." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Does this mean that we're hippies now? #vanlife #iliketheview

A post shared by Jim Crute (@jimmycruteufc) on

Näiteks treeningulaagrite ajal pargib ta oma kaubiku tihti saali parklasse. "See nullib kõik kojuminekuga seotud segajad ja laseb mul täielikult keskenduda treenimisele ja taastumisele," märkis Crute Twitteris ESPNi ajakirjanikule. "Kui mul veel kaubikut polnud, magasin jõusaalis lahtikäival diivanil. Seepärast naeran, kui inimesed ütlevad mulle, et ohverdavad spordi nimel kõik."

Kaaluklassis 84–93 kg võistlev Crute on UFC sarjas võtinud viiest matšist neli, tema kogu profikarjääri saldo on 12 võitu ja 1 kaotus.