TÖÖ ALGAS: Lõppeval nädalal tegi Rasmus Mägi uut hooaega ja olümpiat silmas pidades esimese sissejuhatava treeninglaagri Käärikul. Loodetavasti õnnestub koroonaviiruse kiuste läbi viia ka mõni välislaager, kuid Rasmus on arvestanud ka võimalusega, et kogu ettevalmistus tulebki teha Eestis.Foto: Martin Ahven
Kergejõustik
23. oktoober 2020, 10:07

Värske hingamise leidnud Rasmus Mägi: olen uue hooaja suhtes märksa entusiastlikum kui varasematel aastatel

Septembri keskel tegi Rasmus Mägi Rooma teemantliiga etapil oma viimase kahe aasta parima 400 meetri tõkkejooksu, kui sai ajaks 48,72. Tulemus on seda hinnatavam, et vaid pool aastat varem oli 28aastane tartlane vaevelnud ootamatu tervisehäda käes, mis ei lubanud tal paar kuud tõsiseid treeninguid teha.

Oma treeneritest vanemate Anne ja Taivo Mägi näpunäidete järgi harjutav Rasmus lihvis olümpiat silmas pidades vormi Lõuna-Aafrika vabariigis, kuid koroonakriisi puhkedes otsustati kiiresti kodumaale naasta. Kuna sisehallid suleti, ent sellel hetkel polnud otsust olümpia edasi lükkamisest veel tehtud, tuli hakata harjutama Eestimaa varakevades. Ent üsna kohe saadi aru, et midagi on tervisega lahti.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99