Jordan Loyd (paremal).Foto: Tom Szczerbowski/Scanpix
Korvpall
23. oktoober 2020, 00:05

Korvpalli Euroliiga: Belgradi klubi ja Moskva CSKA selgitasid võitja alles lisaajal

Korvpalli Euroliigas peeti täna kolm mängu ja võidud said kirja Valencia, Ateena Panathinaikos ja Belgradi Crvena.

Õhtu esimeses mängus alustas kohtumist Valencia vastu hästi Kaunase Žalgiris, kes oli avaveerandi järel ees 27:22 ning poolajaks olid numbrid leedulaste poolt vaadatuna 45:37. Teisel poolajal pani Valencia end aga maksma ja kokkuvõttes saadi kirja 94:82 võit. Võitjate parimana said 16 silma kirja Bojan Dubljevic ning Vanja Marikovic, Žalgirise suurimaks skoorijaks oli 12 punkti visanud Augustine Rubit. Žalgirise jaoks oli see senisest neljast mängust esimene kaotus.

Teises tänases mängus oli Ateena Panathinaikos 82:68 parem Istanbuli Fenerbahcest. Kreeka klubi poolt viskas Nemanja Nedovic 28 punkti, Türgi meeskonna suurimaks punktitoojaks oli 17 punkti kirja saanud Lorenzo Brown.

Õhtu viimane kohtumine läks lisaajale, sest Belgradi Crvena ja Moskva CSKA mäng oli normaalaja järel viigis 73:73. Tasavägise mängu kallutas enda kasuks Belgradi meeskond, kes teenis võidu numbritega 86:84. Crvena parimaks skoorijaks oli 31 punktiga Jordan Loyd, Moskva CSKA kasuks viskas Daniel Hackett 29 punkti.

Lisaks ära peetud kohtumistele pidid täna toimuma ka Peterburi Zeniidi – Milano Armani ning Berliini Alba – Baskonia mängud, kuid need on koroonaviiruse tõttu ära jäetud. Nii Zeniit kui Alba sõnasid, et nende mängijad on andnud positiivseid proove ja seetõttu pole neil võimalik mänguks vajalikke mängijaid kokku saada.