Benjamin Hussain.Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Võitlussport
23. oktoober 2020, 17:23

VÕIGAS VIDEO | Viis raundi katkise lõualuuga võidelnud poksija näitab rõvedat vigastust

Poksija Benjamin Hussain demonstreeris Instagramis oma moondunud lõualuud, mille mees saavutas selle järel, kui oli olnud poksiringis viis raundi katkise lõuaga.

Hussain kohtus poksiringis Ben Mahoneyga. Teises raundis lõi Mahoney Austraaliast pärit kaasmaalase lõualuu puru, aga Hussain ei tahtnud ringist lahkuda isegi siis, kui matile verd voolama hakkas. Nii pidas ta katkise lõualuuga vastu veel koguni viis raundi enne seda, kui arst sekkus. „Sõber, su lõualuu on katki. Ja ikka tõsiselt katki, me peame selle asja ära lõpetama,“ vahendas arsti sõnu Fox Sports.

Matši järel avaldas Hussain oma Twitteri kontol video, kus on näha, et mehe lõualuu liigub nii, nagu see sugugi liikuma ei peaks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is boxing Thanks to everybody ill be back 💯%

A post shared by The Hype Beast (@benjamin_hussain1) on

Austraalia poksijale saatsid tervitussõnu mitmed teised võitlusspordiga seotud inimesed. Näiteks poksija Kaye Scott kirjutas Hussainile nii: „Oled tõeline sõdur, sest võitlesid nii kaua sellise vigastusega edasi! Kiiret paranemist.“ Teine poksija Caity Parker sõnas napilt: „Absoluutne respekt.“ Poksi ja MMAd kajastav ajakirjanik Chisanga Malata Twitteri postitus kõlas omakorda nii: „See on kaugelt kõige hullem murtud lõualuu, mida olen oma elus näinud.“