Andreas Mikkelsen.Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
WRC
24. oktoober 2020, 11:29

Mulluse hooaja neljandana lõpetanud ralliäss kavatseb aasta viimasteks etappideks sarja naasta

Eelmisel aastal autoralli MM-sarjas üldarvestuses neljanda koha saanud, ent enne tänavust hooaega töötuks jäänud Andreas Mikkelsen tahab käimasoleva aasta viimasteks etappideks võistlusrajale naasta.

19. - 22. novembrini toimuvaks Ieperi ralliks peab ta läbirääkimisi Škodaga, 4. - 6. detsembrini toimuval Monza rallil loodab ta kihutada aga Citroen C3-ga.

31aastane Mikkelsen, kes on karjääri jooksul võitnud kolm WRC etappi, testis Škoda viimset mudelit, Fabia Rally2 evot hiljuti Belgias ning tahab igal võimalusel Tšehhi autotootjaga koostööd edasi teha. Norralane sõitis nende meeskonnas ka 2017. aastal ning teenis toona seitsmendad kohad nii Monte Carlo kui ka Prantsusmaa MM-rallidelt.

"Olen Škodaga arutanud Ieperi üle. Tahaksin väga seal kaasa lüüa. Samuti tahaksin osaleda Monza etapil, kuid midagi pole veel otsustatud. Testisin hiljuti Škodat edasiarendamise eesmärkidel. Nad tahtsid, et annaksin tagasisidet ning see auto oli väga hea. Osalen EM-sarjas Ungari etapil, mis aitab mind [WRC jaoks] vormis hoida," lausus Mikkelsen portaalile DirtFish.