Rostov Arena.Foto: MARKO DJURICA/Scanpix
Jalgpall
27. oktoober 2020, 09:10

SKANDAAL: MM-iks ehitatud staadionile lubati poolpaljad modellid, staadioni direktor kaotas töökoha

Venemaal Rostovis jäi oma tööst ilma Rostov Arena direktor Pavel Gavrikov, kes lubas staadionile poolpaljad modellid, kelle pildid on nüüdseks internetti lekkinud.

Vene portaal newizv.ru kirjutas, et 2018. aasta jalgpalli maailmameistrivõistlusteks ehitatud Rostovi staadioni haldajate poole pöörduti ideega, et seal võiks korraldada ühe fotosessiooni. Portaali väitel arvasid nii staadioni direktor Pavel Gavrikov kui staadioni kommertsosakonna töötajad, et sessioonil viibivad naisterahvad ujumisriietes ja nad piirduvad tribüünil poseerimisega.

Asjad läksid aga teisiti. Nimelt olid naised nii napis pesus, et sessioon kuulutati erootiliseks ettevõtmiseks. Lisaks käisid naised pildistamas ka keset väljakut.

Juhtunu üle kurtis üks staadioni töötaja, kelle info järel sai otsekohe kinga turundusosakonna juht. Staadioni direktor Gavrikov sai mõnda aega veel ametis olla, kuid nüüdseks on Rostovi piirkonna spordiminister temagi vallandanud. Portaali newizv.ru andmetel on vallandamise põhjuseks just erootilise fotosessiooni lubamine ning seegi, et hoolimata ametivõimude juhistest jõudsid pildid kuidagimoodi ka internetti.

2018. aastal valminud Rostovi staadion võõrustas MMil viit kohtumist.