Sisuturundus
28. oktoober 2020, 14:32

8. november on isade päev – 8 võrratut kingiideed maailma parimale isale!

Juba pühapäeval, 8 novembril on saabumas kõigi isade pidupäev. Nii nagu igal tähtpäeval, on ka sel puhul isikpärane ja põnev kingitus asjakohane. Kõik isad on erinevad ja väärivad unikaalset tähelepanuavaldust. Aurea Regina Mündipood teab hästi, kuidas isa silmad särama panna.

Õnne võti on hõbemünt kullatisega, mis aitab avada kõik lukud ja riivid. Ka isa südame.  Ainulaadne talisman on õnne allegooriline võti, mis sõnadest paremini väljendab soovi õnnelikuks eluks ning teeb rõõmu igale kingisaajale.

Muusika annab jõudu ja energiat, aitab lõõgastuda ning loob meeleolu. Ka meie mündivalikus on midagi iga isa muusikamaitsele, alustades Salzburgi klassikalise muusika festivali 100. aastapäevast ja L. V Beethovenist kuni rokilegend Queeni ja Elton Johni teemani.

Looduslembelistele ja jahimeestele sobilike kingiideedega valikus on teemasid holograafiliste ja tõetruude silmadega kassist kuni erinevate, ka meie metsades elutsevate loomadeni, näiteks põder, hunt, karu ja paljud teised.

Reisimist praegune aeg ei soosi, eriti just Belgiasse… aga Brüsselis asuv Pissiva poisi purskkaev on juba 400 aastat olnud üks maailma tuntumaid sümboleid.

Kunstinautlejate maiuspalaks on renessansiajastu geenius Raffaeli loomingule pühendatud mündid. Romantikanoote lisavad Faberge teemalised hõbemündid.

Heast kriminullist ei ütle arvatavasti ära keegi. Agatha Christie looming on olnud paljude isade lugemilaual juba terve sajandi, aga 2£ nimiväärtusega mündid kuulsa krimikirjaniku esimese teose ilmumise tähistamiseks ilmusid vaid mõne nädala eest.

Pühvel – jõu ja mehelikkuse sümbolina ja algava 2021.aasta kangelasena on väärikas meene isale. Vaatamata sellele, et pühvli aasta alguseni on veel aega, on valik väga rikkalik, ulatudes rahakoti õnnerahast ja mehisest ripatsist jõuliste ja väljendusrikaste toodeteni.

Seif-raamat on diskreetne ja praktiline valik isale, kes vajab oma isiklikele väärisesemetele või dokumentidele turvalist hoiukohta. Mugav kaasa võtta ka reisile.

Toodetega saad tutvuda Aurea Regina mündipoes aurearegina.ee