Foto: Envato Elements
Sisuturundus
30. oktoober 2020, 17:03

TOP 5: parimad ja praktilised kingitused isadepäevaks!

Isadepäev on uksele koputamas ning seega mõtlevad paljud pojad-tütred, millega oma isa või vanaisa sel tähtsal päeval rõõmustada. Anname selleks tarbeks mõned põnevad ideed.

Külmkuivatatud marjad hoiavad isa terve ja tugevana!

Marjad on suurepärased vitamiiniallikad ja tõelised supertoidud, mida pimedal ja jahedal ajal kõik vajame.

Külmkuivatatud marjad on parim alternatiiv värskele marjale, kuna säilitab ligi 98% värskes marjas sisalduvatest vitamiinidest. Lühidalt öeldes võetakse külmkuivatamise käigus marjast vesi välja, muutub ka tekstuur (külmkuivatatud mari muutub krõmpsuks), kuid marja gabariidid, maitse ning toitainerikkus säilivad.

Näiteks 100 grammi külmkuivatatud maasikate valmistamiseks läheb vaja umbes 1 kilogramm värskeid marju. See protsess võimaldab meil süüa marju sügisest kevadeni, kui värske marja hooaeg on ammu läbi. Erinevalt värskest marjast ei lähe külmkuivatatud marjad nii kiirelt käest ära tänu taassuletavale pakendile. Pealegi on külmkuivatatud marjad oluliselt toitainerikkamad kui näiteks sügavkülmutatud marjad, mille käigus läheb oluliselt rohkem vitamiine kaotsi.

Külmkuivatatud marju võib hoida vabalt köögikapis toatemperatuuril. Marjad pakuvad pimedasse sügisesse lisaks maitsvale vitamiinidoosile ka päikselist meenutust suvesoojast ja suvist hõngu. Usume, et isa on valmis marju jagama lahkelt ka kogu perega

MyBerries marjavalik on suur ja lai: maasikad, murelid, vaarikad, mustikad jne. Kogu valikuga saab tutvuda SIIN

Oleme komplekteerinud ka paraja suurusega kinkepaki, vaata SIIT!

Isa-poja särk on imearmas kink, mis teeb papsi südame härdaks

Kuna mehed on pigem praktilise loomuga, on neile kohati keeruline kingitust leida – milline kink oleks siis ühelt poolt praktiline, aga samas ilus ja südamlik? Siin tulevad appi kodumaised ja stiilsed Ewaldi särgid.

Ewald on üks väheseid kodumaiseid särgibrände, mida reaalselt ka valmistatakse Eestis – kõik Ewaldi särgid valmivad Tallinnas Mayeri kvartalis asuvas tehases. „Ewaldi särk sobib absoluutselt igale mehele. Tootevalikus on meil suurused väga eri mõõtu meestele ning tooted on klassikalisest triiksärgist polodeni, mis sobivad hästi vaba aja veetmiseks. Lisaks veel erinevad särgimudeleid pisikestele meestele alates pooleaasta vanustest poistest,“ selgitab Ewaldi esindaja Kätlin Ülesoo. Tõenäoliselt on Ewald ainuke Eesti bränd, mis pakub nii laia toodete valikut.

Kuna Ewald on pereettevõte, on pereväärtused neile väga olulised. Siit tulenevalt saigi alguse idee luua isade ja poegade komplektid, mis on muide kujunenud väga populaarseks. Tegemist on hea kingiideega nii isadepäevaks, jõuluks või mõneks muuks tähtpäevaks. „Isa-poja särk on lihtsalt maailma kõige armsam kingitus isale. Milline isa siis ei naudiks seda tähelepanu, kui poeg tahab olla tema moodi. Sinna hulka võib ju veel liita ka vanaisa,“ leiab Kätlin.

Ewaldi kauplus asub Tallinnas aadressil Paldiski mnt 29 (Mayeri Ärikvartalis) ning e-pood aadressil www.ewald.ee

Isadepäeva puhul on novembri esimesel nädalal kõik isa-poja komplekti särgid 20% soodsamad.

Rajakaamera on soodne alternatiiv kodu turvamisel

Rajakaamera on ideaalne valik, kui sinu isa on mõelnud koduhoovi turvalisemaks muutmise peale, kuid ei soovi liigselt raha kulutada.

Paljud mõtlevad rajakaamerast kui millestki, mis on ainult kasulik jahimeestele. Tõepoolest, jahimehed kasutavad rajakaamerat väga sageli. Kuid palju vähem mõeldakse sellele, et rajakaamerad on väga hea ja soodsam alternatiiv ka kodu või suvemaja turvamisel. Nimelt toimib rajakaamera suurepäraselt ka seal, kus traditsioonilised turvakaamerad ei toimi.

Pahatihti pole suvilas või maakodus aastaringselt elektrivoolu või puudub interneti püsiühendus. Kuid rajakaamerat on võimalik kasutada ka patareide, päikesepaneelide või väliste akude toitel. Lisaks on neid lihtsam seadistada ja hallata võrreldes traditsiooniliste turvakaameratega.

Rajakaamerad töötavad sarnasel põhimõttel nagu turvakaamerad. Willfine kaamerad on peamiselt varustatud NoGlow infrapuna LED-idega, mis jäävad inimese silmale märkamatuks. Tavalised infrapuna LED-id kumavad pimedas punakat ja kaamera paistab kaugele ära. VNP.EE pakutavad kaamerad on aga võimelised salvestama ühe päästikule vajutusega kuni 60sekundilist videot.

Turvamiseks on hea kasutada mobiilsidega kaameraid. Nende eelis on see, et kui mingi liikumine toimub, siis on võimalik saada sellest pilt või info oma mobiilile või arvutisse (e-maili või sõnumina).

Mobiilsidega kaamera eelis teiste ees on tõik, et kui pahalane ongi kuhugi sisse murdnud ja avastab kaamera, siis pilt temast on sul mobiilis juba enne, kui tema saab aru, millega üldse tegu on.

Pimedal ajal on väga populaarseks muutunud ka öövaatlusseade.

Vaata täpsemalt SIIT!

Personaliseeritud isadepäevakink, et püsiksid alati meeles

Soovides isale teha otse südamest tulevat kingitust, võib sobivaima kingiidee välja mõtlemine osutuda keerukaks. Isa on ju väärt vaid paremat! Talle sooviks kinkida midagi erilist, tähenduslikku, ilusat. Kõige parem isadepäeva kingitus on personaliseeritud kink – näiteks ehtsast nahast kvaliteetne Eesti disainnahkaksessuaar, millele on peale graveeritud südamest tulev sõnum isale.

Tallinnas 2015. aastal asutatud Eesti bränd Von Baer loob kõrgkvaliteetseid nahast disaintooteid. Nende mitmekesises tootevalikus leiduvad reisikotid, rahakotid, seljakotid, käekotid, arvutikotid, kosmeetikakotid, portfellid, võtmehoidjad, püksirihmad. Samuti pakub Von Baer võimalust lasta soetatud nahktoode personaliseerida. Aksessuaarile saab peale graveerida näiteks logo, pühenduse, õnnitluse või mõne erilise fraasi. Väiksematele toodetele nagu meeste rahakotid saab initsiaalid lasta ka peale pressida. Kaunis graveering tootel on isale alatine meenutus sellest, kui armastatud ta on.

Von Baeri pood asub Rotermanni kvartalis ja neil on ka hästitoimiv e-pood. E-poest ostetud tooted saabuvad pakiautomaati juba järgmisel päeval, kui tellimus on esitatud tööpäeval enne kella 12:00. Personaliseeritud tooted saabuvad kuni kaks päeva hiljem. Ja mis veelgi mugavam – ostetud nahkaksessuaarid saabuvad kaunis kinkekarbis ja -kotis.

Juhuks, kui otsid parasjagu isadepäevaks kinki, on allpool välja toodud mõned eriti head kingiideed isale.

1. Nahast võtmehoidja

Soliidne ja šikk Von Baeri nahast võtmehoidja on midagi enamat kui tavaline võtmehoidja. Hoolikalt läbimõeldud esteetiline minimalistlik disain loob enda ümber professionaalse õhkkonna. Võluv võtmehoidja, millele on lisatud tähendusrikas graveering, on praktiline ja armas kingitus, mille isa saab igapäevaselt kasutusele võtta.

2. Nahast reisikott

Tihti reisivale isale on sobivaim kingitus kvaliteetsest nahast reisikott, mis on vastupidav ja ilusa välimusega. Eriti hea kingitus isale oleks sisseehitatud riidepuuga Von Baeri nahast ülikonnakott Grand. Mahukas ja esteetiline Grand on leidlik reisikott, millel on eraldi lahter ülikonna jaoks, et seda muredeta transportida. Isa hindab sellist praktilisust kõrgelt!

3. Nahast püksirihm

Kvaliteetset püksivööd kinkides paned alati täppi! Iga lugupeetav mees vajab šikki premium nahast rihma, millega oma välimusele viimane lihv anda. Von Baeri noobel kahtepidi kantav ülikonnarihm Premier on isale just see õige kingitus. Premium on stiilne ja minimalistlik ning seda saab kanda mõlematpidi: üks pool on musta värvi ja teine pruun. Pannalgi on ringipööratav, tehes Premiumist mitmekülgse kingituse.

4. Nahast kott

Kui isale meeldib funktsionaalsus, mugavus ja stiilipuhtus, oleks suurepärane kingitus talle korralik arvutikott, portfell või seljakott – eriti juhul, kui tegu on kvaliteetse tootega. Von Baeri tooted on valmistatud premium nahast, mis on kombineeritud kõrgkvaliteedilise suure paksusega puuvillavoodriga, et luua parima kvaliteediga nahkaksessuaarid. Isa oleks Von Baeri nahast kotist vaimustuses!

Terav nägemine on hindamatu kingitus

Ükskõik, kas isa armastab kalal käia või harrastab metsajooksu. On suurepärane korvpallur või ujub kõige kiiremini. Roolib ta elukutsena autot või kontrollib tähtsaid pabereid. On ta politseinik, tuletõrjuja või programmeerija – hea silmanägemine on talle alati vajalik ja tema jaoks tähtsal kohal.

Nii on parim kink ühele prille või läätsesid kandavale isale tema enda silmade teravus ja suurepärane nägemine. Tee isale üllatus ja broneeri talle laseroperatsiooni eeluuring Silmalaseris.

Vaata SIIT lähemalt võimalusi, kuidas laseroperatsiooni abil vabaneda prillidest ja läätsedest.