Lionel Messi FC Barcelona võidumängusFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
30. oktoober 2020, 18:24

Itaalia jalgpallilegend: „Ma viskan televiisori minema, kui Messi karjääri lõpetab, sest siis pole enam midagi vaadata!“

Itaalia jalgpallikoondise legendaarne ründaja Criastian Vieri oli hämmingus FC Barcelona jalgpalluri Lionel Messi mängust kolmapäevases Meistrite liiga kohtumises Juventuse vastu.

Messi andis Ousmane Dembele avaväravale söödu ning mängu lõpus realiseeris penalti, mis tegi seisuks 2:0, ent kõige enam tunnustus pälvis tema mängujuhtimise oskus.

Nimelt tegi Messi mängu jooksul viis võtmesöötu ehk väravalöögiga lõppenud söötu ning andis vastase väljakupoolel kokku koguni 65 täpset söötu.

„Messi on täielik maag, ta on jalgpallimaailma Harry Potter ja ma viskan televiisori minema, kui ta karjääri lõpetab, sest siis pole enam midagi vaadata. Telekanalis ma lõpetaks töötamise, hakkan ilmselt Netflixi vaatama,“ sõnas Vieri.

Vierile avaldas muljet tegelikult kogu Barcelona mängupilt. Talle ei mahu pähe, kuidas selline meeskond sai nädalavahetusel Madridi Realile kaotada.

„See Barcelona, mida mina Juventuse vastu nägin, on lihtsalt imeline. Ja kui sul on veel selline nr. 10, siis see on lihtsalt hullumeelne,“ arvas Vieri.