PERE PUHKEHETK. Leokite perekond Haanjat uudistamas. Päev varem oli pere vanim poeg Sebastian (paremal) Tihemetsa võistlustel käeluu murdnud, aga see ei takistanud teda koos vendade Travise (vasakul) ja Leoni ning ema-isa Taneli ja Karoliinaga vaatetorni ronimast.Foto: Erakogu
Auto-Moto uudised
31. oktoober 2020, 08:06

Motokrossiemme ja -kaasa Karoliina Leok: Taneli pärast ma ei muretse, poiste pärast küll

Milline on elu, kui kodus on neli meest, kellest kolm on tulihingelised motokrossi fännid ja kogu elu keerleb selle ümber? Kas süda valutab, kui abikaasa ja pojad käivad suure osa aastast võistlustel kihutamas? Karoliina Leok teab neid vastuseid ja tunnistab, et abikaasa Tanel Leoki pärast ta muret ei tunne, poegadega aga nii lihtne pole.

Oktoobris tähistasid motokrossisõitja Tanel Leok (35) ja abikaasa Karoliina (33) 12. pulma-aastapäeva. Kui abieluranda sõuti 2008. aastal, siis kurameerima hakati aasta varem, kui Karoliina oli Tartus Miina Härma gümnaasiumi lõpuklassis. Viljandimaal sündinud ja kasvanud Karoliina meenutab, et kuna tema kodukandis oli krossirahvast palju, liikusid nad Taneliga mõnda aega samas sõprusringkonnas. „Ühele mu toonasele paremale sõbrannale vist meeldis Tanel, sest ta vedas mind krossisõitjate seltskonda ja lohistas endaga kaasa ka ühele võistlusele. Seal nägin üldse esimest korda, kes on Tanel,“ meenutab Karoliina.

Edasi lugemiseks: