Kimi Räikkönen.Foto: HANDOUT/Scanpix
Vormel 1
31. oktoober 2020, 10:12

HUMOORIKAS VIDEO | Mida tähendab Räikköneni jätkamine? Veel aasta aega jagu kulda!

Eile sai selgeks, et järgmisel aastal jätkab vormel 1 sarjas soomlane Kimi Räikkönen. F1 sarja Twitteris avaldati selle puhul video, kus avaldati lootust, et karjääri jätkumine tähendab seda, et Räikkönenilt on aasta jagu tulemas veel kuldseid tsitaate.

„Jäämehe“ hüüdnime kandev Räikkönen pole just suurim lobamokk ning on tuntud oma lühikeste ja konkreetsete sõnavõttude poolest. Mõnda neist saab näha ka allolevast videost, millega vormel 1 sari tervitas soomlase karjääri jätkumist.

Räikkönen jätkab oma karjääri Alfa Romeo meeskonnas, mille masina roolis istub ta ka tänavu. „Ma ei ütleks, et see oli raske,“ sõnas soomlane uue lepingu allkirjastamise kohta. „Loomulikult on mitmeid meeskonnapoolseid aspekte, mida nemad tahavad teha. Samuti asjad, mida mina tahan teha. On ka teisi elulisi asju, millele tuleb otsa vaadata, aga lõppude lõpuks oli see minu ja ka nende poolt loogiline otsus. Kui juba hakkasime sellest omavahel rääkima, ei võtnud see kaua aega. See oli üsna lühike ja otsekohene protsess,“ vahendas Räikköneni sõnu portaal planetf1.com.

Sel hooajal on Räikkönen kogunud vaid kaks punkti ja sellega on ta üldarvestuses 17. kohal. Uueks hooajaks on mehel suuremad plaanid. „Loodetavasti palju paremini kui sel aastal,“ vastas ta küsimusele, kuidas loodab esineda aastal 2021. „Loomulikult tiimina pole meist keegi õnnelik selle üle, kus praegu olema, aga kahjuks selline see olukord hetkel on. Loodetavasti järgmisel aastal oleme rõõmsamad,“ lisas Räikkönen.