Foto: Kuvatõmmis (CD Projekt Red)
Esport
2. november 2020, 13:00

KARDAVAD? Arendajad lükkavad enda mänge edasi, et mitte „Cyberpunk 2077-le“ jalgu jääda

Hiljuti andis Poola mängustuudio teada, et lükkab viimasel hetkel edasi enda kaua oodatud suurteose „Cyberpunk 2077“ ilmumiskuupäeva. See aga ei tähendanud probleeme vaid neile endile, vaid ka teistele arendajatele.

Varasemalt 19. novembril ilmuma pidanud üksikisikuvaates küberpunglik rollimöllukas lükkus käesoleva aasta detsembrikuu 10. kuupäevale. See aga põhjustas peavalu kahele mängule: „Path of Exile“ ning „Everspace 2“, vahendab Eurogamer.

„Path of Exile“  pidi 11. novembril saama suure uuenduse, ent nüüd peavad mängijad ootama tuleva aasta jaanuarini. Mängu arendaja Grinding Gear Games ei teinud saladust, et põhjustajaks justnimelt poolakate massiivne teos. Stuudio leiab, et inimesed peaksid enda isu „Cyberpunk 2077-st“ täis mängima, et hiljem rahuliku südamega nende loomingu kallale asuda.

Ka „Everspace 2“ looja Rockfish Games proovib õnne jaanuaris. Varasemalt pidi nende teose varajane ligipääs algama detsembri keskel. Kuna stuudio on varasemalt aga jõudnud arusaamisele, et kahe mängu publik kattub üpriski suurelt, siis otsustati tee „Cyberpunki“ jaoks vabastada!