Talisport

Antidoping algatab Alaveri ja Rehemaa juhtumi osas menetluse, mis võib tuua karistuse ka sportlastele (9)

LISA KOMMENTAAR

Jumalik Taevaste Vägede Karmaministeerium16. detsember 2020, 18:26
Kõik oleme lugenud uudist, Austria p o l i t s e i Innsbruckis ……. Piisab algkooli matemaatikast, et välja arvutada 20 + aastat on Alaver ja Go lubatu ja keelatuga manipuleerinud. Võrdub, 20+ aastat on Eesti Suusaliit ja Eesti Antidoping oma mannetus võimetuses kõike ülestõstetud kätega pealt vaadanud. Nüüd, kui Alaver on süüdi mõistetud, laimatakse palgamõrvariteks kõik inimesed, kes oma telefonist Alaveri numbrit pole kustutanud.
hiiuvana6. november 2020, 07:56
kellegi peab ju risti lööma, julges kasutada alaveri nime. Õudne!!!
Juhanes3. november 2020, 15:23
Huvitav, kas Rehemaa oleks tohtinud küsida Alaverilt, et mis kell on? Või oleks ka see olnud dopingujuhtum?
Juhanes3. november 2020, 14:16
Väidetavalt on Alaveriga suhtlemisel keelatud treenimis-, strateegia-, oskuste-, toitumis- või ravialase nõuande saamine; nõustamise, ravi või retseptide saamine; mis tahes kehaeritiste andmine analüüsideks või sportlase tugiisikul agendi või esindajana tegutsemise võimaldamine. Kuna selliseid asju ei ole Rehemaa puhul täheldatud, siis on tema ristilöömine hetkel ennatlik.
lugeja3. november 2020, 13:24
Kas see Rehemaa on tõesti nii otu,et midagi ei jaga või mängibki Alaveriga kokkumängu!
Trik3. november 2020, 12:40
Päris kummaline, et Alaver ise aru ei saa, et tal pole enam spordi juurde asja. Nüüd on abiks tv ja ise enda treenimine. Ollele ei jõudnud ka kohale vist millega Alaver tegutses ja mille eest teda spordist eemaldati. Esitleb teda nüüd nagu kotikandjat? Ah aitas spordikotid autosse, on see nüüd kuritegu? Krt 1.3miljonit inimest elab eestis ja ta ei leia kedagi teist omale kes kutseid küsiks. Sportlane ikka tõesti oli jõusaalis kui arunatukest jagati
Trik3. november 2020, 12:42
Jaanus3. november 2020, 12:33
Paistab, et sellel Eesti antidopingu Karmaministeeriumil ei ole mitte midagi muud tarka teha kuna on otsustanud meelevaldselt hakata nö ühiskonna kordnikuks. Kui nad selliste väiklaste asjadega tegelevad, tuleb vaid avaldada kaastunnet kadunukese (mõistuse) omastele.
Jaanus3. november 2020, 11:56
Inetu värk! Kas see kamp, kes ennast pühalikult on ennast tituleerinud Eesti antidopingu agentuuriks on mingisugue Jumalik Taevaste Vägede Karmaministeeriumi volitatud ametlik esindajad maa peal?