Foto: Epic Games
Esport
3. november 2020, 12:46

Just need on uuendused, mida PlayStation 5 ja Xbox Series X/S „Fortnite'i“ toovad

Uue generatsiooni konsoolide ilmumiseni on nüüdseks jäänud vaid loetud päevad. Koos nendega jõuab meieni ka täiustatud „Fortnite“. Mida aga täpsemalt Epic Gamesi battle royale teose austajad PS5 ja Xbox Series X/S peal oodata võivad?

Epic Games lubab, et järgmise generatsiooni „Fortnite“ ei ole pelgalt praeguse versiooni lahja edasiarendus, vaid on maast-madalast uute seadmete tarbeks ehitatud.

Arendaja lubas, et nii PlayStation 5 kui ka Xbox Series X versioonid jooksevad 4K resolutsioonil 60 kaadrit sekundis. Xbox Series S-i puhul saab nautida küll täpselt sama kaadrisagedust, ent ekraanile jõudev pilt on 1080p resolutsioonis.

Samuti lubatakse, et maailm on varasemast tunduvalt dünaamilisem. Näiteks reageerivad muru ja ümbritsevad puud plahvatustele. Suits ja vedelikud saavad aga uue realistlikuma ilme.

Kõik versioonid kasutavad ära uute konsoolide jõudlust ning pakuvad mängijatele tunduvalt lühemate laadimisaegadega elamust.


PlayStation 5 puhul saame rääkida veel ka DualSense puldi toest. Mida täpsemalt kõnealune pult endast kujutada võib, saad teada Õhtulehe videost, mis asub SIIN!

Samuti on PS5 peal võimalik kohe avamenüüst valida endale meelepärane mängulaad. 

Ka uued versioonid toetavad ristvõrgus mängimist ning varasem progress kandub üle ka järgmise põlvkonna masinatele.