Erling Braut Haaland ja tema tüdruksõber – jalgpall.Foto: FRANCOIS LENOIR
Jalgpall
5. november 2020, 15:21

VIDEO | Reporter pitsitas Haalandit intiimse küsimusega, mis polnudki tegelikult intiimne

Dortmundi Borussia noor ründeäss Erling Braut Haaland kostitas eilses Meistrite liiga matšis Club Brugget kahe väravaga ning andis kohtumise järel intervjuu, mille CBS Sportsi telekanali stuudiojuht Kate Abdo ristis kohe üheks kõigi aegade veidramaks, mida Meistrite liigas nähtud. Ent tegelikult oli tegemist reporteri kavala vembuga.

Nimelt kiitis intervjuuerija esmalt Haalandi soengut ja päris ka väravate ja taktikaliste nüansside kohta. Ent intervjuu lõpp kulges järgnevalt.

Reporter: Kas sa lähed täna üksi magama?

Haaland: Jah.

Reporter: Sa ei võta täna õhtul tüdruksõpra koju kaasa, sest sa ei teinud kübaratrikki?

Haaland: Ei teinud jah.

Sellega intervjuu lõppes ning CBSi stuudioekspertidele Jamie Carragherile, Micah Richardsile ja Roberto Martinezele tegi kogu asi pöörast nalja. "Jeesus Kristus, ma kardan, et meid lastakse lahti," ägises Carragher.

Tegelikult ei küsinud nutikas reporter midagi ebasündsat. Nimelt oli Haaland ise kunagi ühes intervjuus öelnud, et kui ta lööb kübaratriki, võtab ta oma tüdruksõbra ehk jalgpalli koju voodisse kaasa. Kuna seekord jäi norraka saldoks "vaid" kaks tabamust, pidas reporter vajalikuks asja lihtsalt üle pärida.