LeBron James.Foto: Kim Klement/Scanpix
Korvpall
5. november 2020, 16:42

LeBron James palus abi mõrvajuhtumi uurimiseks

NBA korvpallur LeBron James tegi Twitterisse postituse, kus palus oma kodukoha inimestelt abi, et nad teeksid politseiga koostööd mõrvajuhtumis, mis puudutab üht tema parimat sõpra.

Kõmuportaal TMZ vahendas, et Clevelandi telekanali News 5 andmetel leiti esmaspäeval Akronist surnuna 37aastane Ericka Weems. Naise peast leiti kuuliauk. Hukkunud naise näol on tegemist Brandon Weemsi õega, mistõttu puudutas tragöödia ka korvpallur LeBron Jamesi.

Nimelt on Weems ja James lapsepõlvesõbrad ja üles kasvasid nad just Akronis. Hetkel on Weems Jamesi endise koduklubi Cleveland Cavaliersi skautimise juht.

James tegi kurva uudise järel Twitteri postituse, kus palub kohalike elanike abi selleks, et politsei saaks ta sõbra õe mõrva lahendatud. „Mu vennase õde tapeti eelmisel nädalal ta enda kodus! Mu vennase perekond vajab vastuseid, miks see juhtus ja kes seda tegi. Mu linn, vajan seda, et läheksite kõik tööle ja uuriksite välja, kes pani selle hooliva ja armastava ingli vastu toime nii kohutava, häbiväärse ja vastiku teo!“ seisis Jamesi postituses.

Kuna korvpalliliigas NBA hetkel mänge ei peeta, on poliitiliselt aktiivse Jamesi Twitteri konto viimasel ajal täis USA presidendivalimistega seotud postitusi. 35aastane korvpallur on hea sõber endise demokraadist presidendi Barack Obamaga.

Tänavustel valimistel on demokraatide presidendikandidaadiks Joe Biden, vabariiklaste poolelt kandideerib talle vastu praegune president Donald Trump.