Kregor Zirk.Foto: Martin Ahven
Ujumine
5. november 2020, 20:10

Zirk sai end päeva lõpuks soojaks, eestlase koduklubi hoiab rahvusvahelisel ujumisliigal esikohta

Rahvusvahelise Ujumisliiga (ISL) kolmanda matši avapäeva järel on eestlane Kregor Zirk ja tema koduklubi Energy Standard liidrikohal.

Zirk kirjutas oma sotsiaalmeedias, et päev algas raskelt. „ Minu tiimi jaoks oli esimene kord kui pidime võistlema kell 10 hommikul ja seda oli ka kohe tunda ujulas. Üleüldine energia oli madal ning tundsin ka ise natuke, et mul oli raskem käima saada kui muidu, aga õnneks ei midagi hullu,“ vahendas Zirk Facebooki lehe kaudu.

Esimeses stardis ujus eestlane oma tiimi eest 100 m liblikat ja sai kuuenda koha. „Esimeses stardis ujusin 100m liblikat, mille lõpetasin ajaga 51,97. See tulemus andis mulle kuuenda koha ning see oli minu kümnes kord seda ala ujuda alla 52 sekundi. Sellise saavutuseni pole ükski eestlane veel jõudnud,“ kirjutas Zirk.

Järgmisena osales meie ujuja 4x100 meetri vabaltujumises, Zirki ajaks oli 48,20 ja tiimiga saadi viies koht.

„Peale teateujumist oli mul aega ligi 25 minutit, et panna ennast valmis 400m vabaltujumiseks. Sarnaselt eelmisele kohtumisele üritasin kasu võtta enda konkurentidest ning nii ma ka tegin. Hoidsin enamik distantsist enda kõrval ujunud Zane Grothest hammastega kinni kuid kahjuks olin sunnitud temast lahti laskma umbes 300m peal. Lõpetasin võistluse viiendana ajaga 3.43,78, mis on minu karjääri paremuselt kolmas resultaat. Tundub, et sain päeva kolmandaks stardiks ennast soojaks,“ kirjutas Zirk.

Kolmanda võistluspäeva järel on Zirki klubi Energy Standard kogunud 300 punkti, neile järgneval Toronto Titansil on 229 silma.