Ryan (vasakul) ja Rhodri Giggs.Foto: Reuters/Scanpix / Vida Press
Kõmu
7. november 2020, 12:59

Jalgpallilegendi vend: „Ryan on seksisõltlane. Tunnen talle kaasa.“

Vutiväljakultel tõusis Ryan Giggs kaasaegse jalgpalli tõeliste legendide sekka. Ta esindas kogu karjääri vältel Manchester Unitedit, kus lõi aastatel 1990-2014 ligi tuhande mänguga 168 väravat. Ta krooniti 13 korda Inglismaa meistriks, kaks korda võitis ta Euroopa Meistrite liiga.

Pärast karjääri lõppu asus Giggs treeneriametisse ja juhendab alates 2018. aastast kodumaa ehk Walesi koondist. Vutiväljakul igati austatud mehe osas on aga alati liikunud jutud, et eraelus pole tegemist teab mis eeskujuliku härraga. Näiteks oli Ryanil kaheksa aastat kestnud salasuhe oma venna Rhodri endise abikaasa Natashaga. Novembri alguses vahistas politsei Ryan Giggsi, süüdistades teda oma sõbratari Kate'i ründamises. 

Rhodri tunnistab, et tal oma vennast kahju. „Kõigil on oma nõrkused. Kui Ryan läheb välja, siis ta lihtsalt peab naistega magama,“ vahendab The Sun tema sõnu. Kui uuriti, kas vend on pahane, et Ryan tema naisega semmis, kõlas vastuseks: „Ei ole. Ryan on seksisõltlane. Tunnen talle kaasa. Tal oli kõige imelisem karjäär, kuid nüüd on see tuhmumas.“