Ken Torn säras Ungari rallil.Foto: Sven Kollus
WRC
8. november 2020, 20:46

HEA TÖÖ! Ken Torn pärast Ungari ralli võitu: ülirahul ja õnnelik!

Ken Torn ja Kauri Pannas tegid suurepärase etteaste Ungaris toimunud EM-rallil, kus nopiti võidud klassides ERC3 ja ERC3 Junior.

Mõlemas arvestuses edestas Torn (Ford Fiesta Rally4) 42 sekundiga hispaanlast Josep Bassas Masi (Peugeot 208 Rally4). ERC3 klassi kolmas oli rumeenlane Raul Badiu (+3.35,1, Peugeot 208 R2).

Absoluutarvestuses oli ralli parim norralane Andreas Mikkelsen (Škoda Fabia Rally2 evo). Talle järgnesid Gregoire Munster (+1.32,2, Hyundai i20 R5), Efren Llarena (+2.00,3, Citroen C3 R5) ja Oliver Solberg (+2.04,8, Škoda Fabia Rally2 evo).

Hyundai R5 autoga sõitis kaasa ka tänavuse Rally Estonia teine mees ehk Craig Breen, kuid tema pidi sõidu mehaanilise vea tõttu katkestama.

Mitteametlikel andmetel suurendasid Torn ja Pannas ERC3 Junior arvestuse edu lähima konkurendi ees 6 punkti võrra. Kaks etappi enne ERC3 Junior hooaja lõppu on eestlaste edu Bassas Mas ja Jimenez ees 33 punkti.  

Ken Torn: „Ralli oli meie jaoks vägagi õpetlik, sest sellistes oludes veel asfaldi rehvidega me sõitnud ei olnud. Kindlasti tulemusega ülirahul ja õnnelik.“ 

Kauri Pannas: „Mega rahul, ikka mega. Tulla esimest korda nendele teedele ja saada selline tulemus. Siit on palju kaasa võtta. Mina ja Ken täname kõiki toetajaid, kaasaelajaid ja peresid.“