Agne KiviselgFoto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit
Spordivaria
8. november 2020, 23:51

KAUNID KEHAD! Eesti fitnessikoondis naaseb MMilt nelja medaliga

Hispaanias toimusid maailmameistrivõistlused kulturismis ja fitnessis, kus oli võistlemas kümme Eesti sportlast, kes võitsid kokku neli medalit.

Laupäeval selgitati välja parimad naiste bodyfitnessi kategoorias ning pikkuskategoorias kuni 158 cm võitis esikoha eestlanna Tiia Kaare, kes saab uhkusega kanda maailmameistri tiitlit. Eile oli võistlustules ka men’s physique'i kuni 182 cm pikkuskategoorias Ats Lahi, kes saavutas viienda koha.

Tiia Kaare koos koondisega. Foto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

Suurepärased tulemused jätkusid täna: medalikonto avas Relika Merilai, kes tuli masters bikinifitness kategoorias vanuseklassis 35 – 39 (-164cm) pronksmedalile. Sama vanuseklassi pikemas kategoorias (masters bikinifitness 35 – 39, 164+ cm) võitis hõbemedali Kadri Tammoja.

Relika Merilai (vasakul) ja Kadri Tammoja. Foto: Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit

Agne Kiviselg sai tugevas konkurentsis bikinifitnessi kuni 169 cm pikkuskategoorias kaela pronksmedali.

Relika Merilai võistles ka bikinifitnessi kuni 158  cm pikkuskategoorias, kus saavutas seitsmenda koha, Karmen Kiier saavutas bikinifitnessi kuni 166 cm kategoorias kümnenda koha. Kady Pärnaku võistles bikinifitnessi kuni 169 cm pikkuskategoorias, kus saavutas kaheksanda koha. Liis Marian Toomse ja Maris Malm võistlesid bikinifitnessi kuni 172 pikkuskategoorias, kus Liis Marian tuli seitsmendale ja Maris kaheksandale kohale. Pikimas, 172+ bikinifitnessi kategoorias oli eestlastest võistlemas Silja Rämson, kes sai viienda koha.