Sofia Žuk.Foto: Instagram/sofya_zhuk
Kõmu
10. november 2020, 10:10

Kunagise tenniselootuse topless-foto ajas paadunud fännid raevu

Viis aastat tagasi Wimbledonis juunioride turniiri võitnud venelanna Sofia Žuk loobus seljavigastuse tõttu tippspordist ning asus leiba teenima hoopis modellina. Kaunis piiga jagab kauneid fotosid ka sotsiaalmeedias, kuid sugugi mitte kõik pole rahul, et tütarlaps seda tegevust tennisele eelistab. Eriti teravalt ilmnes see pärast seda, kui neiu postitas Instagrami ühe topless-foto.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So this happened not long ago 🤯 thank you guys for having me ❤️ @theindustrymiami @firstoptionproductions @orlandonoa @jtinkster

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on

Žuk tunnistas kodumaa meediale, et seejärel ujutati tema postkast üle vihaste ja agressiivsete sõnumitega.

„Ma ei saanud aru, et mis selles siis nii väga on? Postitasin ühe foto ja mis siis? Ma ei soovinud sellega edastada mingit sõnumit,“ rääkis 20aastane ekstennisist.

„Kuid pärast seda pilti saabus mulle laviinina sõnumeid. Tavaliselt ma ei hooli nendest, kuid seekord oli suur osa neist väga agressiivsed. Aga ju siis inimesed ei suuda lihtsalt mõista, et ma olen endale leidnud uue elu väljaspool tennist ning et ma suudan elada õnnelikult ka ilma spordita.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weather wasn’t too bad today 😜😉

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on

Pärast 2015. aasta Wimbledoni tüdrukute turniiri võitmist proovis Žuk läbi lüüa ka naiste tennises. Paraku ei pidanud tema selg suuri koormuseid vastu ning väljakule pääses venelanna vaid loetud kordadel. Tänavu aprillis andis ta pikas Instagrami postituses teada, et tippmängus teda enam ei näe.

„Ma armastasin tennist, kuid mõeldes oma tervisele ja tulevikule, jõudsin punkti, kus tahtsin elada valudeta ja vabalt,“ tõdes Žuk.