Mike Tyson.Foto: Steve Marcus
Kõmu
10. november 2020, 13:18

Mike Tyson paljastas, kuidas dopingukütid kunstpeenisega haneks tõmbas. „See oli äge asi!“

Suureks tagasitulekumatšiks valmistuv poksiäss Mike Tyson pajatas oma podcast'is, kuidas kasutas omal ajal kunstpeenist ning oma naise ja lapse uriini, et dopinguküttidele mitte vahele jääda.

Tyson pole salanud, et kokaiinisõltuvs tekkis tal juba 11aastaselt ning et külmaks ei jätnud teda ka kanepi suitsetamine, pidi ta välja nuputama viisi, kuidas dopingukontrollist puhta nahaga pääseda.

Mees leidis lahenduse kunstpeenises, mille endale püksi sokutas. Agregaat oli ühendatud kotiga, mis sisaldas tema naise uriini ning asi toimis. Tõsi, ühel hetkel pidi Tyson praktilistel kaalutlustel üle minema oma lapse uriinile.

"Ükskord ütles naine, et loodetavasti ei tule sulle dopinguproovist tagasi teadet, et selle proovi järgi oled sa rase," meenutas Tyson. "Siis otsustasin, et ei kasuta enam naise uriini vaid lapse oma."

Kunstpeenise kohta jagus Tysonil vaid kiitvaid sõnu.

"See oli äge asi," kinnitas poksija. Ta lisas, et kunstpeenis oli väga loomutruu ning kuna dopingukütid teda proovi andmisel niikuinii väga detailselt ei jälginud, õnnestus tal puhta nahaga pääseda. Siiski, 2000. aastal libastus ka Raudne Mike, kui dopinguproov näitas marihuaana kasutamise jälgi. Tysonile määrati karistuseks 200 000 dollari suurune rahatrahv.

54aastast poksilegendi saab taas ringis näha 28. novembril, kui ta ristab heategevuslikus matšis rusikad Roy Jones Junioriga.