Alligaator. Pilt on illustratiivne.Foto: CARLO ALLEGRI/Scanpix
Spordivaria
13. november 2020, 15:15

USKUMATU VIDEO | Florida golfiväljakul jalutas ringi jaburalt suur alligaator

Internetis on hakanud ringlema videod ülisuurest alligaatorist, keda nähti ühel USA golfiväljakul.

Kui Florida osariigis Naplesis asuva Valencia golfikeskuse töötaja Tyler Stolting ühel vihmasel päeval oma golfikäruga ringi sõitis, ei arvanud ta, et näeb väljakul jalutamas hiiglaslikku roomajat, ent just nii juhtus. Alligaatorid ja krokodillid ei ole Floridas iseenesest haruldane nähtus - seda eriti troopiliste tormide ajal, millest üks just parajasti on USAd räsimas -, aga selle eluka suurus on pannud interneti kihama.

„Florida näeb üha rohkem välja nagu Jurassic Park,“ kirjutas üks Twitteri kasutaja video kohta. „See aasta pole veel läbi. Detsembriks on see asi endale kasvatanud tiivad ja lasersilmad,“ vihjas üks teine Twitteri kasutaja tänavusele niigi keerulisele aastale. „Mida kuradit? Ma pole kunagi näinud alligaatorit niimoodi kõndimas. Vend jalutab nagu oleks kogu linn tema oma,“ kõlas kolmanda Twitteri kasutaja postitus.

„Ülisuur Florida alligaator. Jah, see koletis on tõeline,“ vahendas portaal rt.com kohaliku meteoroloogi Matt Devitti sõnu, et tegemist pole võltsingu ega petuvideoga.