Martina MichalíkováFoto: https://www.instagram.com/martinamichalik/
Võrkpall
13. november 2020, 18:30

FOTOD | Võrkpalliklubi vallandas silikoonrinnad pannud volletähe: selline mängija on kasutu

Tšehhi võrkpalliklubi VK UP Olomouc vallandas kolm mängijat, kellest ühele said saatuslikuks silikoonrinnad.

Tšehhi naiste võrkpalli meistriliiga liider VK UP Olomouc näitas ust kolmele mängijale. Martina Michalíková, Olivia Kofieová ja Jova Gogićová vallandamise peamise põhjusena toodi välja kulude kärpimine.

Enim tekitas kära Michalíková vallandamine, kuna ta oli naiskonna staarmängija ja fännide lemmik. Olomouci boss Jiří Zemánek põhjendas tegu klubi veebisaidil.

"Pole saladus, et Martina on jalgpalliliigas mängiva Tomáš Zahradníčeki elukaaslane. Zahradníček pole varjanud oma soovi kolida välismaale, mis on väga arusaadav. Ja Martina pole varjanud, et lahkub koos elukaaslasega. See on ka inimlikult mõistetav, kuid kas meil on mõtet seda oodata?" küsis Zemánek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Michalikova (@martinamichalik)

Mehe sõnul said Michalíkovále saatulikuks ka tema silikoonist rinnad. "Enne eelmist hooaega tehti Martinale iluoperatsioon, millel polnud midagi pistmist tema karjääriga. Vigastusi tal polnud ja seda ei tehtud ametialastel põhjustel," vahendas Iltalehti Zemáneki sõnu.

"Selle protseduuri järgse taastusravi tulemusena alustas ta kuu aega hiljem treenimist ja sai kohe vigastada. Pärast seda oli tal terve aasta probleeme ja ta ei mänginud ühtegi mängu," jätkas klubiomanik. "Minu kui mänedžeri jaoks on selline mängija kasutu."

Viis aastat klubis mänginud 26aastane Michalíková sõnul on selgitus jabur. Eelmisel aastal oli võistkond põhihooajal teine, kuid koroona tõttu jäid play-offid vahele. Hooaeg varem tuli klubi Tšehii meistriks ja Michalíková oli tiimi üks suurimaid tähti.

"Mängisin terve 2018.-2019. hooaja, mis oli klubile parim hooaeg viimase 23 aasta jooksul. Nüüd kuulen kaks aastat hiljem sellist absurdset versiooni," oli naine šokeeritud.